Γιώργος Πατούλης: Έσπασαν τα λουκέτα στο Πάρκο Τρίτση για να κάνουν βόλτες
NewsroomΣε μια σοβαρή καταγγελία που, όπως είπε, δείχνει ότι ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κίνδυνος με τον κορονοϊό δεν έχει περάσει, έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Πατούλης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 «το απόγευμα της Παρασκευής έσπασαν λουκέτα, πήραν πινακίδες και εκατοντάδες άτομα έκαναν συνάθροιση που διαλύθηκε με ήρεμη παρέμβαση αστυνομικών». Κατά την εκτίμησή του δε, η συνάθροιση οργανώθηκε μέσω των social media ή με άλλο τρόπο, μέσω διαδικτύου.
Ο περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε ότι αυτή είναι η δεύτερη ένδειξη ότι ορισμένοι κινούνται «μάλλον ακούγοντας τα αισιόδοξα μηνύματα για τη χώρα χωρίς, όμως, να υπάρχει λήξη του κινδύνου». Είχαν προηγηθεί τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Περιφέρεια Αττικής για αύξηση κατά 18% της κίνησης σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, την περασμένη εβδομάδα.
- Κυβερνοασφάλεια: Το νέο στρατηγικό πεδίο σπουδών και εργασίας για τη νέα γενιά
- Νοσηλευτής ΜΕΘ, πολίτης των ΗΠΑ: Ποιος ήταν ο 37χρονος που δολοφονήθηκε από την ICE στη Μινεάπολη
- Ανάλυση: Το δόγμα "νόμος και τάξη" του Τραμπ σκοτώνει και δημιουργεί χάος
- Ethno☰hauntology Vol. 1: Tα «φαντάσματα» του λατινοαμερικάνικου παρελθόντος στοιχειώνουν κινηματογραφικά το παρόν της Αθήνας