Ελλάδα|14.04.2020 12:48

Δροσερό Ξάνθης: Εντατικός έλεγχος με τεστ κορoνοϊού στους κατοίκους

Newsroom

Οι κάτοικοι του Δροσερού Ξάνθης, όπως μετέδωσε το Open tv, περιμένουν αγωνιωδώς τα αποτελέσματα των τριακοσίων και πλέον τεστ, των δειγμάτων που έλαβαν χτες τρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη ή μη, και άλλων κρουσμάτων κορoνοϊού.

Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται σήμερα η καραντίνα στα χωριά Εχίνος στην Ξάνθη και Φούστανη Πέλλας, δύο περιοχές που μπήκαν σε απόλυτο καθεστώς απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Τα μέτρα λειτούργησαν σε αυτές τις δύο περιοχές όπου εντοπίστηκαν κρούσματα, με τους πολίτες να ανταποκρίνονται και έτσι, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σήμερα ολοκληρώνεται η καραντίνα στις περιοχές αυτές.

«Αύριο (σσ: σήμερα) ολοκληρώνεται η καραντίνα στα χωριά Εχίνος στην Ξάνθη και Φούστανη στην Πέλλα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους των χωριών για την υπομονή τους και την πειθαρχία που έδειξαν στη δύσκολη αυτή συγκυρία, αλλά και τις δημοτικές αρχές για την εξαίρετη συνεργασία τους. Σύντομα και μετά το τέλος του εφιάλτη, θα βρεθώ ξανά κοντά τους για να τους σφίξω από κοντά το χέρι και να δω τα χαμογελαστά πρόσωπα περήφανων πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα νέα κρούσματα.

ΕΟΔΥΚορονοϊόςΞάνθη