Lifestyle|14.04.2020 14:11

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Πάνω από 20.000 άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας της ανικανότητας του Τραμπ»

Newsroom

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ξέσπασε για άλλη μία φορά μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο twitter εναντίον του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, επικρίνοντας σφοδρά τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πανδημία του κορoνοϊού και αποκαλώντας, μάλιστα, «ψεύτη κατά συρροή». 

«Μετά την εκλογή του Τραμπ έγραψα ένα τραγούδι με τίτλο "Don't lie to me" επειδή ήταν ψεύτης κατά συρροή. Τώρα που πάνω από 20.000 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας της ανικανότητας και των ψεμάτων του, έχει πλέον αποδείξει ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια. Είναι ακατάλληλος για να βρίσκεται στο πηδάλιο αυτού του έθνους... ειδικά σε περίοδο κρίσης» έγραψε η Μπάρμπρα Στρέιζαντ στα social media. 

T

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού με 23.644 θανάτους εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 και πάνω από 587.173 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Ο απολογισμός στις ΗΠΑ δεν θα ήταν τόσο βαρύς, αν είχαν εφαρμοσθεί πιο γρήγορα τα περιοριστικά μέτρα. Η πολιτεία όπου η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή είναι αυτή της Νέας Υόρκης, η οποία αποτελεί το επίκεντρο της πανδημίας.

Σε άλλη δημοσίευσή της, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ σχολίασε το διαβόητο τείχος που θέλει να υψώσει ο Τραμπ στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. «Ο Τραμπ έχει εμμονή να σπαταλά χρήματα σε αυτό το τείχος. Ίσως όλα αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να έχουν δοθεί για τεστ, αναπνευστήρες και προστατευτικό εξοπλισμό για τους επαγγελματίες της υγείας μας. Ο ιός δεν νοιάζεται για το τείχος που (ο Τραμπ) ισχυρίστηκε ψευδώς ότι θα πλήρωνε το Μεξικό». 

T
Ντόναλντ ΤραμπΚορονοϊόςΜπάρμπρα Στρέιζαντ