Lifestyle|14.04.2020 16:50

Ο γιος του Σον Πεν είναι εθελοντής στη μάχη κατά του κορονοϊού

Newsroom

Ο «σκληρός» του Χόλιγουντ Σον Πεν και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έκτακτης βοήθειας CORE (Community Organized Relief Effort) εργάστηκε για την οργάνωση δοκιμαστικών τεστ στο Λος Αντζελες, προκειμένου να βοηθήσει και αυτός στον αγώνα κατά του κορονοϊού. 

Στο πλευρό του 59χρονου Αμερικανού ηθοποιού, σκηνοθέτη και ακτιβιστή είναι και ο 26χρονος γιος του, Χόπερ. Η μητέρα του Χόπερ, Ρόμπιν Ράιτ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της γράφοντας:

«Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου, που εργάζεται σαν εθελοντής στους δύσκολους και τρομακτικούς καιρούς που ζούμε. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους εκπληκτικούς γιατρούς, νοσηλευτές και εθελοντές για το έργο τους».

T

Ο Σον Πεν είναι βραβευμένος με δύο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες «Σκοτεινό Ποτάμι» και «Milk». Υπήρξε παντρεμένος με την τραγουδίστρια Μαντόνα, καθώς και με την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Ο Πεν έδωσε το παρών στο Μαλιμπού στα δοκιμαστικά τεστ που έκανε η οργάνωση CORE, της οποίας είναι ιδρυτής.

AP image
ΚορονοϊόςΚαλιφόρνιαΣον ΠενΡόμπιν Ράιτ