Lifestyle|15.04.2020 16:21

Βούλα Πατουλίδου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον γιο της που σπουδάζει στην Αμερική

Newsroom

Η Βούλα Πατουλίδου κατά τη διάρκεια των ημερών του lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν έκρυψε την αγωνία και το άγχος της για τον 21χρονο γιο της, Γιώργο Ζαρζαβατσίδη, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» η Βούλα Πατουλίδου το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ξέσπασε σε κλάματα όταν δέχτηκε μία έκπληξη on air. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής εμφανίστηκε μέσω Skype o γιος της, Γιώργος από την Αμερική. 

«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα» είπε μεταξύ άλλων η Βούλα Πατουλίδου στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο Γιώργος με τη σειρά του εξήγησε πώς είναι η κατάσταση στην Πενσιλβάνια όπου σπουδάζει, με τη μητέρα του να εκφράζει την αγωνία της, αλλά και τον θαυμασμό της για το γεγονός ότι κυνήγησε τα όνειρά του. Μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει πλάκα ότι θα μαλώσει αργότερα τον γιο της για την έκπληξη που της έκανε.

T

Βούλα ΠατουλίδουΚατερίνα ΚαραβάτουΚρατερός Κατσούλης