Lifestyle|16.04.2020 12:14

Βέρτης, Σερβετάλης και Λιονάκη: Καλλιτέχνες που εξομολογούνται την αγάπη τους για τον Θεό

Newsroom

Εξομολογήσεις ψυχής από διάσημους Έλληνες που μίλησαν για τη σχέση τους με τον Θεό, την πνευματική τους ένωση με την ορθόδοξη πίστη, αλλά και για τα θαύματα που έζησαν σε δύσκολες στιγμές τους. Ο λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, ομολόγησε πρόσφατα, στον Νίκο Χατζηνικολάου, τη βαθιά του πίστη στον Θεό. «Διανύουμε μια εποχή, που αρκετός κόσμος και κυρίως η νεολαία φοβάται να πει ότι πιστεύει στον Χριστό. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το πράγμα. Θέλω ο καθένας να έχει την ελευθερία να εκφράσει αυτό που πιστεύει. 

Η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Ξαφνικά αποφασίζει να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα κάνει αστραπιαία τον γύρο του Διαδικτύου. Ελάχιστοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της τηλεοπτικής «Μαρούσκας», της ρωσίδας οικονόμου της Ντένης Μαρκορά στη κωμική σειρά «Δύο Ξένοι». Αρκετοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν ξαναείδαμε στην τηλεόραση την ηθοποιό Καλλιόπη Ταχτσόγλου. Η ίδια, πλέον, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης γνώρισε μέσα από τη σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου» μία τρομακτική αναγνώριση. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός. «Με την πίστη φανερώνονται πράγματα, τα οποία δεν είναι ορατά. Αυτή είναι η δυνατότητα της πίστης. Να σου αποκαλύπτει πράγματα, τα οποία δεν βλέπεις» είχε τονίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του. Για την αγάπη του στη μοναστηριακή ζωή και την ορθόδοξη πίστη έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του και ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης

 

Νίκος ΒέρτηςΆρης Σερβετάλης