Lifestyle|16.04.2020 16:56

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απαντά για το unfollow που έκανε στον Γιώργο Θεοφάνους

Newsroom

Εδώ και αρκετές μέρες, η Νατάσα Θεοδωρίδου φροντίζει καθημερινά να κρατά συντροφιά στους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας live στο Instagram, με καλεσμένους διάσημους φίλους της. Ωστόσο, τα πολλά Instagram live της διάσημης τραγουδίστριας σχολιάστηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. 

«Η Θεοδωρίδου είναι στους ΚΑΔ που θα παραμείνουν υποχρεωτικά ανοιχτοί, όπως τα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία, δεν εξηγείται κάθε μέρα live» έγραφε η ανάρτηση του κύπριου μουσικοσυνθέτη. Την εν λόγω δημοσίευση σχολίασε με καρδούλες η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ ένας φίλος της Νατάσας Θεοδωρίδου έκανε γελάκια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου να ενοχληθεί από την κίνηση του στενού της συνεργάτη και τον έκανε unfollow από τα social media.

«Με τον Γιώργο μας συνδέει μία 15ετία επιτυχιών. Είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος, ο οποίος γράφει πάρα πολύ ωραία τραγούδια. Όλοι εμείς πήραμε τα τραγούδια του και λειτουργήσαμε ως δίαυλοι επικοινωνίας και τα μεταφέραμε στον κόσμο. Η ιστορία και οι επιτυχίες ή μη έχουν γραφτεί. Εγώ, λοιπόν, κρατώ μόνο αυτό και όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ μία άτυχη στιγμή ενός ανθρώπου που δεν θα έπρεπε να το κάνει. Μόνο αυτό λέω προς τον Γιώργο. Δεν θα έπρεπε να το κάνει. Κρατάω τα υπέροχα τραγούδια μας, τις υπέροχες συνεργασίες μας και όλο αυτό το θεωρώ μια άτυχη στιγμή του» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Χάρη Λεμπιδάκη. 

Γιώργος ΘεοφάνουςΝατάσα Θεοδωρίδου