Lifestyle|18.04.2020 15:08

H Δανάη Μιχαλάκη στο «TV Έθνος»: «Νέος έρωτας θα μπει στη ζωή της Δρόσως, αλλά...»

Newsroom

Αποκλειστική συνέντευξη - Δανάη Μιχαλάκη: Η πρωταγωνίστρια των «Αγριων Μελισσών» αποκαλύπτει πως πήρε το ρόλο της «Δρόσως», τι θα συμβεί με την ιστορία της όταν η σειρά επιστρέψει στις οθόνες και ποια είναι η σχέση της με τις τηλεοπτικές της αδελφές Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου.

To λεξικό του «MasterChef»: Από το νούρι και το ντάσι στο παστινάκι και την μπαλοτίνα. Οι νέες λέξεις που μάθαμε στο φετινό κύκλο του ριάλιτι και η ερμηνεία τους.

Νέες σειρές: Επιστρέφει το «Κράτα μου το χέρι» στον Alpha, πρεμιέρα για το ιατρικό σίριαλ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος». Η μεγάλη παραγωγή του BBC «Πόλεμος και Ειρήνη» έρχεται στη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Εlif: Σχέδιο εκδίκησης της Γκότζα. Στο στόχαστρό της Αρζού και Ερκούτ.

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή του «J2US» στο Open, οι προβλέψεις της Στεφανίας για τα φαβορί εάν θα γινόταν η φετινή Eurovision και οι προτάσεις των celebrities για ανάγνωση βιβλίων κατά τη διάρκεια του «Mένουμε Σπίτι».

Στην ενότητα LIFE:

H νέα φιλόδοξη ελληνική streaming πλατφόρμα CINOBO είναι στον «αέρα». Πανδαισία βραβευμένων κινηματογραφικών παραγωγών έρχεται στις οθόνες μας.

Ακόμη: Απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν στις σχέσεις μας εν μέσω καραντίνας, ασκήσεις γυμναστικής για την τρίτη ηλικία, τέσσερις πρωτότυπες συνταγές για τα αβγά που περίσσεψαν από τα γιορτινά τραπέζια, συμβουλές διατροφής για να μην πάρουμε κιλά μετά το Πάσχα και προτάσεις για εύκολα χτενίσματα εντός σπιτιού.

Όπως κάθε εβδομάδα το αναλυτικό πρόγραμμα της εβδομάδας στην τηλεόραση και αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» εκτάκτως το Σάββατο 18 Μαρτίου. 

TV ΈθνοςΆγριες μέλισσεςΔανάη Μιχαλάκη