Lifestyle|13.12.2018 13:56

Κρίστιαν Μπέιλ για Τραμπ: «Πίστευε πως ήμουν ο Μπρους Γουέιν»

Newsroom

Ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, περίφημος για τις τρομερές σωματικές «μεταμορφώσεις του» στις ταινίες που συμμετέχει μίλησε για τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» (The Dark Knight Rises).

Σε συνέντευξή του στο Variety, στο πλαίσιο της προώθησης της τελευταίας του ταινίας «Vice» ο 44χρονος ηθοποιός, ο οποίος τώρα υποδύεται τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Ντικ Τσέινι είπε ότι συναντήθηκε με τον νυν Αμερικανό πρόεδρο το 2011 στον Πύργο Τραμπ. Εκεί είχαν γυριστεί σκηνές της ταινίας Batman, στην οποία ο πρωταγωνιστής όταν δεν φοράει τη στολή του υπερήρωα, λέγεται Μπρους Γουέιν και είναι πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας. 

  

Πιθανώς λοιπόν ο Ντόναλντ Τραμπ... ταυτίστηκε, διότι - όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός - του μιλούσε σαν να ήταν πραγματικά ο Μπρους Γουέιν

Ήταν η περίοδος των γυρισμάτων της ταινίας «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» και ο Ντόναλντ Τραμπ είπε στον Μπέιλ «Έλα στο γραφείο».

«Νομίζω ότι πίστευε πως ήμουν ο Μπρους Γουέιν, επειδή ήμουν ντυμένος σαν τον Μπρους Γουέιν. Έτσι μου μιλούσε σαν να ήμουν ο Μπρους Γουέιν και εγώ το συνέχισα, πραγματικά» ανέφερε ο Κρίστιαν Μπέιλ. «Ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Δεν ήξερα τότε ότι θα έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος» πρόσθεσε.

Μιλώντας για την ταινία ο Άγγλος ηθοποιός είπε: «Και αυτή η ιστορία (η ταινία Vice), ξέρετε, αφορά κατά ένα μέρος το πώς έχουμε φτάσει εδώ με αυτόν ... 'ξεχωριστό νούμερο 1' να γίνεται πρόεδρος».

Ο Μπέιλ αναφέρθηκε και στις «μεταμορφώσεις» του για τις ανάγκες των ρόλων που υποδύεται. Η συνεχής απόκτηση και απώλεια βάρους, την οποία υφίσταται για τους κινηματογραφικούς του ρόλους, τον έστειλε σε διατροφολόγο για πρώτη φορά, αφού πάλι έπρεπε να πάρει κιλά για να υποδυθεί τον Ντικ Τσέινι.

T

«Αποφάσισα, ότι μπορούσα να πεθάνω, οπότε ίσως θα έπρεπε να πάω να δω κάποιον που πραγματικά γνωρίζει» είπε ο ηθοποιός που έχασε 30 κιλά -  τρώγοντας μόνο μήλα και πίνοντας νερό για τέσσερις μήνες - για να παίξει στο «The Machinist» το 2004. 

Ντόναλντ Τραμπ