Lifestyle|13.12.2018 17:15

Διάσημες στολίζουν δέντρο και το Instagram μοιράζει Likes (pics)

Newsroom

Δύο είναι τα βασικά θέματα που προκαλούν το ενδιαφέρον μας για τους διάσημους του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών. Το ένα είναι οι υπερπολυτελείς διακοπές τους και οι προορισμοί που θα διαλέξουν για να αλλάξουν τη χρονιά και το άλλο είναι ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Οι σταρς της μουσικής βιομηχανίας και του Χόλιγουντ στολίζουν τα σπίτια τους και ποστάρουν όμορφες γιορτινές εικόνες στα social media. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο επί δύο χρόνια σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ φόρεσαν τα αθλητικά τους και στόλισαν το δίμετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας. Μετά κατέφθασαν και τα δίδυμα της Λόπεζ και η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο γιορτινή για την κορυφαία ποπ σταρ.

 
T

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στόλισε το δέντρο με χριστουγεννιάτικες μπάλες που έχει σχεδιάσει η ίδια. Δεν της έφτασε όμως ένα δέντρο και στόλισε τις σκάλες και το εξωτερικό του σπιτιού με γιρλάντες και μπάλες που μοιάζουν με ... κόσμημα!

 
T

Στο σπίτι της Μαντόνα με τον στολισμό ασχολήθηκε η κόρη της, Εσθήρ. Η τραγουδίστρια, που κάνει απανωτές αναρτήσεις με τα παιδιά της στα social media, απαθανάτισε και αυτήν τη χαρούμενη στιγμή του στολισμού.  

T

Η Κέλι Ρόουλαντ των Destiny's Child - πρώην συγκρότημα της Beyonce - χρειάστηκε σκάλα για να στολίσει το δικό της δέντρο. 

T

Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί σαν την Κάιλι Τζένερ της περίφημης οικογένειας Καρντάσιαν. Και έχει το πιο «χρυσό» δέντρο, και είναι το πιο εντυπωσιακό, και δεν έχει κουραστεί να το στολίσει μόνη της. Της το έχει στολίσει... ομάδα διακοσμητών και εκείνη απολαμβάνει το αποτέλεσμα. 

T
Χριστούγενναχριστουγεννιάτικα δέντρα