Χάρης Ρώμας: Οι ανατροπές στο «Καφέ της Χαράς» και τα θεατρικά σχέδια για τη νέα σεζόν
NewsroomΜπορεί τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» να παραμένουν στον «πάγο» λόγω κορονοϊού, όμως ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν σταματούν να γράφουν. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», τα γυρίσματα της κωμικής σειράς είναι προγραμματισμένα να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο και κάποια επεισόδια θα προβληθούν στα τέλη του ίδιου μήνα.
Παράλληλα, ο δεύτερος κύκλος θα επιστρέψει τελικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Οκτώβριο και όχι τον Δεκέμβριο, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Μάλιστα, την επόμενη σεζόν θα δούμε τη Ρένια Λουϊζίδου να έχει βασικό ρόλο, ενώ guest εμφάνιση θα κάνει η Σοφία Μουτίδου.
Εκτός, όμως, από τα τηλεοπτικά σχέδια, ο Χάρης Ρώμας ετοιμάσει να παρουσιάσει το ερχόμενο φθινόπωρο τη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Μέχρι στιγμής, εκτός από τον ίδιο, στην παράσταση θα συμμετέχουν η Τάνια Τρύπη και ο Γιώργος Γαλίτης. Το έργο θα ανέβει στο Θέατρο Αθηναΐς.
- Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
- Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
- «Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου