Lifestyle|13.12.2018 17:17

Χρυσούλα Διαβάτη: «Έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται στο Παλλάς;» (vid)

Newsroom

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά του Κου Κου» και σχολίασε, μεταξύ άλλων, την κόντρα του Παλλάς με τον Μάρκο Σεφερλή. Η ταλαντούχα ηθοποιός υπερασπίστηκε τον γνωστό κωμικό και ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στο Παλλάς.

«Και τι είναι το Παλλάς; Στο Παλλάς έχετε δει τι σκουπιδαριό μαζεύεται; Σιγά το Παλλάς. Τι έχει πάει στο Παλλάς; Η Σάρα Μπερνάρ; Εδώ ένα ολόκληρο Εθνικό Θέατρο κι έχει γίνει το χάλι του το μαύρο.

Εγώ επειδή είμαι καλλιτέχνης και είμαι ηθοποιός τόσα χρόνια κι έχω δικαίωμα να μιλάω, ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας τίμιος καλλιτέχνης, είναι σαν τους παλιούς, μιλάει με το κοινό. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Για τη ζωή της με τον Νικήτα Τσακίρογλου είπε ότι «συζήσαμε με τον Νικήτα σε μια εποχή που το θεωρούσαν αδιανόητο» καθώς «ήμουν ελεύθερο κορίτσι και δεν με ενδιέφερε τι θα πει ο γείτονας, μην ξεχνάτε ότι είμαι της γενιάς του '60, της γενιάς της επανάστασης σε πολλά πράγματα, ήταν τότε τα παιδιά των λουλουδιών».

ΠαλλάςΧρυσούλα ΔιαβάτηΜάρκος Σεφερλής