Lifestyle|26.10.2018 09:15

Ζώδια: Οι προβλέψεις της Παρασκευής (26/10)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου δηµιουργεί µια ανησυχία σχετικά µε τις δυνατότητες και τις ικανότητές σου. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήµατα που σχετίζονται µε οικονοµικά θέµατα τρίτων ακόµα και αν δεν το πιστεύεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δηµιουργεί την ανάγκη να στρέψεις το ενδιαφέρον των άλλων προς εσένα και να κερδίσεις την προσοχή τους. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι πιθανό να ακούσεις κάποια παράπονα από αγαπηµένους σου ανθρώπους σχετικά µε τον τρόπο που τους αντιµετωπίζεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου δηµιουργεί ανησυχίες οι οποίες έχουν τη βάση τους σε πράγµατα που έχουν συµβεί σε τρίτους. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι καλή ηµέρα για να δεις και ένα εργασιακό σου ζήτηµα, καθώς θα βρεις τρόπο να το διευθετήσεις καλύτερα.

Καρκίνος

Σήµερα θα προτιµήσεις να δεις αγαπηµένους σου φίλους και να ασχοληθείς όσο το δυνατόν λιγότερο µε δουλειές, καθώς η Σελήνη στον Ταύρο θέλει παρέα! Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως η ήµερα µπορεί να φέρει πληροφορίες σχετικά µε κάποιον/α που σου αρέσει, οι οποίες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σε κάνει να δίνεις προτεραιότητα στην εικόνα σου και ιδιαίτερα στο επαγγελµατικό σου περιβάλλον. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως η ήµερα θα έχει συζητήσεις για επαγγελµατικά ζητήµατα και µάλιστα µπορεί να σου γίνει και µια νέα επαγγελµατική πρόταση.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο µυαλό σου εικόνες από ταξίδια και µέρη στα οποία θα ήθελες να βρεθείς. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως µια συζήτηση µε κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα σε βάλει στη διαδικασία να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου σχετικά µε ένα ταξίδι!

Ζυγός

Μπορεί να µην έχεις τα κέφια σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο αναµοχλεύει συναισθήµατα τα οποία σου δηµιουργούν αναστάτωση, µε αποτέλεσµα να νιώθεις άβολα. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως «κάτι» θα σε επαναφέρει στην τάξη, καθώς θα τραβήξει την προσοχή σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και δηµιουργεί το κατάλληλο κλίµα για να ασχοληθείς µε σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση µε τον Ερµή από το ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δηµιουργηθεί το προηγούµενο διάστηµα, αρκεί να έχεις τη θέληση.

Τοξότης

Σήµερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο µικρά ζητήµατα της καθηµερινότητας, τα οποία µπορεί να είναι απλά, όµως είναι και πολλά. Η Σελήνη στον Ταύρο και η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως η φωνή µέσα σου θα σου λέει να τα αφήσεις όλα και να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σου φέρνει ευκαιρίες για να ασχοληθείς µε τα αισθηµατικά σου, µε τους φίλους σου και µε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου κάνει πρόταση για έξοδο την οποία δεν πρέπει να αρνηθείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σου στο «καταφύγιό» σου, γι’ αυτό και θα το βάλεις σε προτεραιότητα. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό υποδηλώνει πως µπορεί να υπάρξει κάποιο επαγγελµατικό θέµα το οποίο δεν θα σε αφήσει να αφιερώσεις τον χρόνο που θες στους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου χαρίζει όµορφες στιγµές και ευκαιρίες για συζητήσεις και συναντήσεις µε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση µε τον Ερµή από τον Σκορπιό θα αυξήσει την ταχύτητα µε την οποία τα νέα θα φτάνουν στα αυτιά σου και οι πληροφορίες θα είναι αρκετές.