Lifestyle|24.04.2020 15:39

Ορλάντο Μπλουμ - Κέιτι Πέρι: Η εγκυμοσύνη, ο κορονοϊός και η Μιράντα Κερ

Newsroom

Δημοσίευμα του περιοδικου US Weekly με τίτλο «Katy Perry και Orlando Bloom στα "κάτω" και στα "πάνω" λόγω εγκυμοσύνης» έρχεται να αλλάξει την εικόνα που είχε το κοινό για το παραμύθι στο οποίο φαίνεται ότι ζουν οι δύο celebrities. Πηγή του περιοδικού αναφέρει ότι η εγκυμοσύνη άλλαξε άρδην την καθημερινότητα του ζευγαριού και όχι πάντα προς τον θετικό άξονα.

Η 35χρονη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι δήλωνε ότι ήταν όνειρό της να γίνει μητέρα, με τον Ορλάντο Μπλουμ να έχει ήδη έναν εννιάχρονο γιο από τον προηγούμενο γάμο του με το supermodel της Victoria's Secret, Μιράντα Κερ. O έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι Μπλουμ Πέρι είναι σαν σκωτσέζικο ντουζ και τα πράγματα δεν κυλούν πια τόσο αρμονικά.

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό η Κέιτι εμφανίζει νευρικότητα για το γεγονός ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Από την άλλη, ο 43χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» αγχώνεται για το πώς θα επηρεάσει το μωρό τη ζωή τους. Η πρόταση κατακλείδα είναι ότι η 35χρονη ποπ σταρ είναι «πανευτυχής που είναι έγκυος» και περιμένει κοριτσάκι.

T

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης η Πέρι παραδέχτηκε σε μια συνέντευξη με τον Ράιαν Σίκρεστ ότι ανάμεσα σε εκείνη και τον μνηστήρα της υπάρχουν κατά καιρούς εντάσεις, αλλά έσπευσε να διαβεβαιώσει τους φαν της ότι κάθε φορά «τα βάζουν κάτω και τα βρίσκουν». Πρόσφατα βρετανικά δημοσιεύματα δείχνουν το ζευγάρι με μάσκες και γάντια να κάνουν τα ψώνια τους, καθώς περνούν μαζί την καραντίνα στην Καλιφόρνια.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Κέιτι Πέρι έγινε μέσα από το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού «Never Worn White». Στο τέλος του βίντεο, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίζεται, φορώντας μόνο ένα μπούστο με μακρύ τούλι και γυμνή από τη μέση κάτω σε πλαϊνή πόζα, καλύπτοντας τις επίμαχες περιοχές, αφήνοντας ξεκάθαρα ωστόσο να φανεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

T

Κατά την διάρκεια ενός Instagram Live μετά την αποκάλυψη του βίντεοκλιπ στο YouTube, η Κέιτι Πέρι επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της λέγοντας ότι είναι «ίσως το μακρύτερο μυστικό» που έχει κρατήσει ποτέ. Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως το μωρό αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι. «Πολλά θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι, όχι μόνο θα γεννήσω – κυριολεκτικά – αλλά και κάτι που όλοι εσείς περιμένετε» είπε αναφερόμενη στο επερχόμενο άλμπουμ της. Τέλος, μίλησε για τις λιγούρες που έχει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της λέγοντας πως «κυριολεκτικά ποτέ δεν με ένοιαζε για τα μπαχαρικά, και τώρα κουβαλάω στην τσάντα μου ένα Tabasco».

T

Η Μιράντα Κερ έχει παντρευτεί τον συνιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο 23 μηνών και έναν 6 μηνών.

T
T
Κέιτι ΠέριΜιράντα ΚερΟρλάντο Μπλουμ