Lifestyle|14.12.2018 00:32
Έλεν ΝτιΤζένερις: Σκέφτεται να εγκαταλείψει την τηλεοπτική της καριέρα
NewsroomΗ Έλεν ΝτιΤζένερις σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει οριστικό τέλος στην τηλεοπτική της καριέρα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα, προκειμένου να αναδείξει περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς της.
Για το συγκεκριμένο θέμα, η Πόρσια ντε Ρόσι, η οποία είναι η σύζυγος της παρουσιάστριας, ανέφερε στους New York Times: «Απλά πιστεύω ότι είναι τόσο εξαιρετική στην υποκριτική και το stand-up comedy, που δεν χρειάζεται να είναι σε αυτό το talk show. Πέρα από μία νέα ταινία, η Έλεν θα μπορούσε να ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο. Δεν βλέπω το τέλος του σόου της ως το τέλος της καριέρας της».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλεν ΝτιΤζένερις έχει συμβόλαιο για το δημοφιλές talk show της έως το 2020.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης