Lifestyle|27.04.2020 16:58

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας (26/4-2/5): Δύσκολη περίοδος για διεκδικήσεις

Βίκη Παγιατάκη

Ο Απρίλιος κλείνει τον κύκλο του και περνάμε στον Μάιο, που όπως είχα πει στις 24 Μαρτίου, στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» του Open, κάτι πιο αισιόδοξο θα έχει να μας δώσει για το θέμα που μας καίει. Αν όχι στο ξεκίνημά του, τουλάχιστον από τις 17 και μετά. Η Ελλάδα από τις 2 Ιουλίου και μετά μπαίνει σε κάπως καλύτερη φάση. Αυτά γράφαμε στις ετήσιες προβλέψεις του «Εθνους της Κυριακής», προβλέψεις που γράφτηκαν στα τέλη Νοεμβρίου του 2019 και δημοσιεύτηκαν στις 22 Δεκεμβρίου 2019. Στη μεταβατική δύσκολη φάση ακόμα και αυτήν την εβδομάδα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου.

Διαβάστε τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλιος κλείνει τον κύκλο του και ο Μάιος κάνει την εμφάνισή του. Μια ιδιαίτερη κινητικότητα -επαφές, μηνύματα, προτάσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις, σπουδές, ΜΜΕ κ.λπ.- εμφανίζουν οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας και αυτό περισσότερο εξαιτίας του Ερμή που θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ομως ενδιαφέρον παρουσιάζουν κα οι ημέρες από την Πέμπτη και μετά έως και την Κυριακή 3 Μαΐου. Η Αφροδίτη, έστω και αδύναμα βοηθητική, θα συμβάλει θετικά στο να ψάξετε και να βρείτε τρόπους για τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας αλλά και να εμψυχωθείτε από τη συμπάθεια, την αγάπη και τη στήριξη, ηθική ή και πρακτική, από τα άτομα που σας πιστεύουν και σας αγαπούν. Οσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο μην αφήνετε εύκολα ό,τι παρέχει ασφάλεια.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως και την Τετάρτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συγκρουσιακή πλανητική σχέση μεταξύ του απρόβλεπτου Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σας και των πλανητών Κρόνου και Αρη από το ζώδιο του Υδροχόου είναι αλήθεια ότι για πολλούς λόγους είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Η πίεση που ασκούν, εσωτερική και εξωτερική, είναι καταλυτική και θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και στα επαγγελματικά, και στις διάφορες σχέσεις σας και στη φυσική σας κατάσταση. Πάντως, συγκριτικά με την ερχόμενη εβδομάδα, αυτή προσφέρεται κάπως περισσότερο για αξιοποίηση αλλά και για πρόληψη. Αν διαβλέπετε ότι κάτι δεν εξελίσσεται όπως το περιμένετε και μπορείτε να παρέμβετε, είναι προτιμότερο να το κάνετε στις πιο ευνοϊκές ημέρες αυτής της εβδομάδας. Η ερχόμενη εβδομάδα έχει μία Πανσέληνο στο Σκορπιό που σας αφορά. Συνεταιρισμοί, συνεργασίες και σχέσεις τίθενται επί τάπητος.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή | Ημέρες προσοχής: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και η παρουσία της θα πυροδοτήσει νέες επιθυμίες, σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα. Αν εξαιρέσουμε την ανησυχία -και μάλιστα πιο διογκωμένη σε εσάς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο και επηρεάζεστε από τον Ποσειδώνα- που εύκολα προκαλεί η περίοδος αυτή, στο μεγαλύτερο ποσοστό της αυτή η εβδομάδα έχει και θετικά για εσάς. Μάλιστα, τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα θα έχετε και την υποστήριξη του κυβερνήτη σας Ερμή που θα βρίσκεται στον Κριό. Οι ιδέες σας θα είναι πιο έξυπνες και προχωρημένες, ενώ ειδήσεις, μηνύματα, επαφές και συναντήσεις μπορεί να κρύβουν κάτι καλό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα καταβάλει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες για να βοηθηθούν κάπως περισσότερο τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας, καθώς και οι διάφορες σχέσεις σας.

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Σάββατο και Κυριακή 3 Μαΐου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος διανύει τις τελευταίες του ημέρες και ο Μάιος βρίσκεται στο... κατώφλι. Αυτή η εβδομάδα είναι ουσιαστική -και πιο θετική θα μπορούσα να πω-, αφού όπως φαίνεται από την Τρίτη και μετά επιτρέπει κάποιες ανάσες ελευθερίας. Η μετακίνηση του Ερμή από τον Κριό στον Ταύρο την Τρίτη είναι σαν να ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι ούτως ώστε να προχωρήσουν κάπως καλύτερα κάποια θέματα και καταστάσεις που σχετίζονται με τον πιο δημιουργικό πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο σκέψης και ακόμα με μετακινήσεις, σπουδές, συμφωνίες, προτάσεις, επαφές, συναντήσεις, παιδιά, ΜΜΕ, μηνύματα, ειδήσεις και στήριξη από φιλικά πρόσωπα. Συγκριτικά με την ερχόμενη εβδομάδα, αυτή είναι σαφώς η πιο ενδεδειγμένη για να επιχειρήσετε οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα βοηθήσει σε οποιονδήποτε τομέα. Εργασία, υγεία, σχέσεις, οικονομικά κ.λπ.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή | Ημέρες προσοχής: 

ΛΕΩΝ

Οργανώστε μια επιχείρηση-αστραπή στις δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας -Κυριακή 26 και Δευτέρα-, καθώς προσφέρονται κάπως περισσότερο για μια σειρά θεμάτων, τομέων και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, κάρτες, λογαριασμούς, ημερομηνίες, σπουδές, ειδήσεις, μηνύματα, μετακινήσεις, μεταφορικά μέσα, ΜΜΕ και παιδιά. Από την Τρίτη και μετά σε όλα αυτά θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη παρατηρητικότητα και προσοχή. Επίσης θα υπάρχει κίνδυνος σχολίων, καθυστερήσεων, αναβολών και μπερδεμάτων. Ακόμα όμως και έτσι, αυτή η εβδομάδα προσφέρεται περισσότερο παντού, καθώς η ερχόμενη σας επιβαρύνει με μια κάπως... τσουχτερή Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό. Φροντίστε να είστε παντού επιφυλακτικοί. Το δεύτερο μισό του Μαΐου θα είναι καλύτερο.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή, Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: -

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Απρίλιος στις τελευταίες ημέρες του και ο Μάιος να δίνει το «παρών». Μια μικρή βοήθεια ετοιμάζει η εβδομάδα αυτή για εσάς από την Τρίτη και μετά. Η μετακίνηση του Ερμή στον Ταύρο από αυτή την ημέρα και μετά θα συμβάλει στην εξέλιξη διαφόρων τομέων και θεμάτων. Πάρτε μια ιδέα για κάποια από αυτά: Συμφωνίες, πάσης φύσεως ρυθμίσεις αιτήσεων, εντύπων, εγγράφων, καρτών, λογαριασμών, σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Να θυμάστε ότι όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχετε παντού μια μεγαλύτερη εύνοια. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί και από το γεγονός ότι ακόμα και τα πιο δύσκολα τα περνάτε πιο ελαφρά. Εσείς του δευτέρου να μη χάνετε την αντικειμενικότητά σας και να μην υιοθετείτε εύκολα το καθετί πριν το διασταυρώσετε. Πάντως είναι πιο δική σας αυτή η εβδομάδα για όλα.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή 3 Μαΐου | Ημέρες προσοχής: Κυριακή και Δευτέρα.

ΖΥΓΟΣ

Πάντα ο Πλούτωνας σε μια κόντρα προς το ζώδιό σας θέση -και αφορά περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας- σας φέρνει μπροστά σε καταστάσεις και τετελεσμένα πάσης φύσεως. Ευτυχώς που ξεφορτωθήκατε έστω και για λίγο τον Κρόνο -αν και οι ζημιές που έχει κάνει από τον Δεκέμβριο του 2017 και μέχρι τώρα δεν είναι και λίγες- και μάλλον μπορείτε με κάποιους τρόπους να αποφεύγετε τα χειρότερα. Αυτή η εβδομάδα, και δη από την Τρίτη και μετά, διώχνει ένα σημαντικό εμπόδιο και αυτό μπορεί να ανοίξει κάποια «παραθυράκια» για μια σειρά πραγμάτων, τομέων και δραστηριοτήτων. Συμφωνίες, ρυθμίσεις καρτών, λογαριασμών, εντύπων και εγγράφων πάσης φύσεως, ΜΜΕ, σπουδές, παιδιά και μετακινήσεις. Στις δε σχέσεις και στα οικονομικά αυτή η εβδομάδα είναι κάπως καλύτερη.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή και Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Τρίτη και Τετάρτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σίγουρα μια σύνθετη εβδομάδα αυτή που ανοίγεται μπροστά σας από πολλές και διάφορες απόψεις, αλλά οι δύο πρώτες ημέρες της -Κυριακή και Δευτέρα- υπερέχουν κάπως, γιατί έχουν κάτι που δεν το έχουν οι υπόλοιπες. Τη δυνατότητα να κινηθείτε κάπως πιο άνετα αλλά και να ρυθμίσετε θέματα που σχετίζονται με προτάσεις, επαφές, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, τιμολόγια, λογαριασμούς, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, ΜΜΕ και μέσα μεταφοράς, σπουδές αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Από την Τρίτη και μετά σε όλα αυτά απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή, ενώ μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα και καθυστερήσεις. Πάντως έστω και έτσι η εβδομάδα αυτή συγκριτικά με την επόμενη προσφέρεται περισσότερο για να κάνετε κάποιες κινήσεις παντού. Μάλιστα, όπου διαβλέπετε ότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές που δεν θα είναι αρεστές, κάντε κινήσεις τώρα.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή | Ημέρες προσοχής: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμα και αν υπάρχουν περιορισμοί, ερωτηματικά και εμπόδια στο να κινηθείτε με την άνεση που θα επιθυμούσατε, οι τελευταίες ημέρες του Απριλίου όπως και οι πρώτες του Μαΐου -όπως άλλωστε και περίπου το πρώτο μέρος του Μαΐου- προσφέρονται περισσότερο. Αν μάλιστα έχετε γεννηθεί στο πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είστε κάπως πιο προστατευμένοι από το να κάνετε λάθος κινήσεις και επιλογές. Εσείς του δευτέρου, κάτω από την επίδραση του Ποσειδώνα που θολώνει, αποπροσανατολίζει ή εξιδανικεύει, οφείλετε πάντα και παντού να δείχνετε μια μεγαλύτερη προσοχή. Η παρουσία της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιό σας από τις 4 Απριλίου και μετά δεν είναι μια καλή εγγύηση για τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας, ενώ χρειάζεται και μεγαλύτερη ευθυκρισία στον έρωτα. Εύκολα τώρα χάνονται οι ισορροπίες.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Πέμπτη και Παρασκευή | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 3 Μαΐου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταίες ημέρες του Απριλίου και βέβαια πρώτες του Μαΐου για να συνθέσουμε αυτή την εβδομάδα. Καλό μήνα, λοιπόν, και με ένα καλό ή καλούτσικο νέο, γιατί πια πολλά έχουν χάσει την ουσία και τη γεύση τους. Το καλό στοιχείο που φέρνει η Τρίτη για εσάς είναι φυσικά η μετακίνηση του Ερμή από τον Κριό, που βρισκόταν από τις 12 Απριλίου και μετά, στον φιλικό σας Ταύρο. Ας δούμε ποια είναι τα θέματα, οι τομείς και οι δραστηριότητες που μπορούν να προχωρήσουν από την Τρίτη και μετά σταδιακά πιο γρήγορα και πιο ικανοποιητικά. Συμφωνίες, προτάσεις, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, γραπτά, σπουδές, κάρτες, λογαριασμοί, έντυπα και έγγραφα γενικώς, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια και παιδιά. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, φαίνεται ότι βοηθάει και στην πελατεία σας. Η καλύτερη επικοινωνία θα βοηθήσει και στις σχέσεις σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Σάββατο και Κυριακή 3 Μαΐου | Ημέρες προσοχής: Από το απόγευμα της Δευτέρας έως και την Τετάρτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι μπορεί, άραγε, να προλάβει να κάνει κανείς μέσα σε δύο ημέρες; Πολλά και τίποτε θα μου πείτε. Δυνητικά, πάντως, τόσο η Κυριακή 26 όσο και η Δευτέρα 27 διατηρούν κάποιες δυνατότητες -έστω και μέσα στη δύσκολη φάση που βρίσκεστε- που μειώνονται από την Τρίτη και μετά. Η δυνατότητα καλύτερης επικοινωνίας αλλά και τα διάφορα μέσα της και ό,τι σχετίζεται με συμφωνίες, συμβόλαια, γραπτά, σπουδές, κάρτες, λογαριασμούς, ημερομηνίες, αριθμούς, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, μετακινήσεις, μέσα μεταφοράς και παιδιά. Σε όλα αυτά πιο προσεκτικά από τις 28 και μετά. Ο Αρης -το γκάζι, τρόπον τινά- και ο Κρόνος -το φρένο, θα μπορούσαμε να πούμε- στο ζώδιό σας δεν είναι και η καλύτερη εγγύηση για ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων της ζωής σας αυτή την εποχή, αλλά υπάρχει και η Αφροδίτη που κάπως θα βοηθήσει τα οικονομικά και τις σχέσεις σας.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Κυριακή και Δευτέρα | Ημέρες προσοχής: Πέμπτη και Παρασκευή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Απρίλιος ολοκληρώνει τον κύκλο του και ο Μάιος κάνει την εμφάνισή του. Εχει γίνει φανερό από τις 4 Απριλίου και μετά, όταν η Αφροδίτη πήρε θέση απέναντί σας στους Διδύμους, ότι ο έρωτας και το χρήμα δεν κυλούν αβίαστα. Τα πάνω και τα κάτω θα συνεχιστούν για ένα μεγάλο διάστημα ακόμα, ενώ όλοι σας θα πρέπει τόσο με το χρήμα όσο και με τις διάφορες σχέσεις σας να προσέχετε περισσότερο. Ακόμα πιο πολύ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου που βρίσκεστε κάτω από την παραπλανητική επίδραση του Ποσειδώνα. Προσόν του τα... ροζ γυαλιά που μοιράζει αφειδώς. Φέρνει όμως και κάτι βοηθητικό αυτή η εβδομάδα από την Τρίτη και μετά. Είναι ο Ερμής που γίνεται ακόμα πιο φιλικός και θα διευκολύνει μετακινήσεις, ταξίδια, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς, ΜΜΕ αλλά και ό,τι σχετίζεται με το παιδί.

Πιο ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη και Τετάρτη | Ημέρες προσοχής: Κυριακή, Δευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 3 Μαΐου

ζώδια ΑπριλίουΒίκη Παγιατάκηζώδιααστρολογικές προβλέψεις