Σερβετάς: Πήγαινα στην κηδεία του πατέρα μου και μου ζητούσαν να βγάλουμε selfies
NewsroomΟ Γιάννης Σερβετάς ήταν καλεσμένος στο πρώτο coronavirus edition επεισόδιο του Κωστή Ζαφειράκη και αφηγήθηκε ένα πραγματικά απίθανο περιστατικό. «Το πατρικό μου είναι στο κέντρο της πόλης και είναι η κηδεία του πατέρα μου. Είμαι ντυμένος με κοστούμι όπως πρέπει για να ξεπροβοδίσω τον πατέρα μου κι ενώ είμαι στην Τσιμισκή σταματάνε τέσσερις με φωτογραφικές μηχανές από άλλη πόλη και λένε: “Ααα! Ο Σερβετάς! Να βγάλουμε μια φωτογραφία» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.
«Σε εκείνο το επεισόδιο είχαμε ξετρελαθει. Εγώ είμαι μες στην κηδεία και σκέφτομαι, χαμογελάω και λέω ότι αν ήταν ο πατέρας μου εδώ θα είχαμε πεθάνει στα γέλια. Τελικά, βγάλαμε τις φωτογραφίες και χάρηκα που έφυγαν προτού καταλάβουν σε τι αμήχανη στιγμή είχαν έρθει και πώς το είχαν κάνει» πρόσθεσε.
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο: 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Νέοι συρμοί σε... δόσεις στην Αθήνα: Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος-Στυλιανίδης