Lifestyle|28.04.2020 13:40

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επαιξε στο φινάλε του Homeland - Δείτε τη σκηνή

Newsroom

Τη γνωρίσαμε μέσα από το επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αλλά η ζωή της ηθοποιού Ιωάννας Τριανταφυλλίδου έχει αλλάξει άρδην τα τελευταία χρόνια. Η ηθοποιός πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική και κυνηγάει μια καριέρα στην υποκριτική. Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, αν λάβουμε υπόψη μας ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά για τους καλλιτέχνες.

Η πιο πρόσφατη δουλειά της ηθοποιού (της οποίας το καλλιτεχνικό όνομα είναι Joanna Fyllidou) είναι στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Homeland», όπου συμμετείχε στο φινάλε του 8ου κύκλου, παίζοντας μια Ρωσίδα κατάσκοπο. «Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη. Πέρα από την πλάκα. Ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της.

Το Πρωινό πρόβαλε τη σύντομη σκηνή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στο Homeland που αποθεώθηκε στα social media. Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση.

T
T
Ιωάννα ΤριανταφυλλίδουHomeland