Lifestyle|01.02.2019 17:14

Τι ψάχνουν στο Google οι Έλληνες για τη Μέγκαν Μαρκλ (pics)

Χριστίνα Τσατσαράγκου

Το πρώτο τους παιδί θα αποκτήσουν την άνοιξη του 2019 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους, όπως ανακοίνωσε στις 15/10 στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter το παλάτι του Κένσιγκτον.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, η περιέργεια των χρηστών του Διαδικτύου για την όμορφη ηθοποιό, που αναπάντεχα κατέκτησε την καρδιά του Πρίγκιπα Χάρι, έχει εκτοξευθεί. Και δεν είναι η πρώτη φορά!  

Τον Νοέμβριο του 2016, οι αγγλόφωνοι χρήστες του Διαδικτύου «σάρωσαν» πληκτρολογώντας σαν οπλοπολυβόλο το όνομα «Meghan Markle» όταν επιβεβαιώθηκε ο δεσμός της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ELLE», η Μέγκαν βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τις 10 πιο δημοφιλείς ηθοποιούς, που αναζήτησαν οι χρήστες του Google το 2016 (με δεύτερη τη Μαριόν Κοτιγιάρ, όταν υπήρχαν φήμες ότι διατηρεί δεσμό με τον Μπραντ Πιτ). Και φυσικά, τιλτ χτύπησαν οι αναζητήσεις του ονόματός της την εβδομάδα του πολυαναμενόμενου γάμου της με τον Χάρι, τον προηγούμενο Μάιο. 

Οι λέξεις-κλειδιά που εμφανίζονται δίπλα στο όνομα της Μέγκαν Μαρκλ (ελ.) όταν την ψάχνουμε σήμερα στο Google, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Κάναμε τη διαδικασία για να βρούμε τι «καίει» τους χρήστες όταν σκέφτονται την Μέγκαν και ... λέξεις όπως: ύψος, κιλά, ζώδιο, νυφικό, ηλικία κλπ φαίνεται ότι είναι από τις πιο σημαντικές.

Ύψος 

Το ύψος της Μέγκαν είναι περίπου 1.70 και ενδιαφέρει τους χρήστες σε συνδυασμό με τα κιλά της. Δημοσιεύματα των ταμπλόιντς από το 2016 ισχυρίζονταν ότι η Μέγκαν έχει θέματα με το σώμα της, κάτι το οποίο άνετα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον όρο fake news. Η Μέγκαν κάνει πιλάτες, ακολουθεί ειδική διατροφή με ωμά φρούτα και λαχανικά και υποστηρίζει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως ύψους!

Κιλά 

Η Μέγκαν είναι 56 κιλά και θεωρούνται ιδανικά αναλογικά με το ύψος της. Πολλή συζήτηση έγινε στα social media για το ιδιαίτερο είδος πιλάτες που τη διατηρεί τόσο γυμνασμένη, καθώς και για τη σέξι φωτογραφία γιόγκα που προλάβαμε να δούμε στο Instagram, πριν κλείσει όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αρχές 2018). Η Μέγκαν αυτοαποκαλείται foodie, αλλά τώρα που είναι έγκυος θα κόψει τις «ένοχες» απολαύσεις και το κρασί.

T


Ζώδιο

Η Μέγκαν είναι κλασικός Λέων, αλλά μάλλον δεν πιστεύει στα ζώδια. Πάντως, μετά την ανακοίνωση της σχέσης της με τον Χάρι τα εξειδικευμένα sites αστρολογίας οργίασαν. Ο αστρολογικός χάρτης της Μέγκαν, το αστρολογικό προφίλ του Χάρι, ο κοινός τους χάρτης και το πόσα παιδιά θα κάνουν όπως λεν τ' άστρα, μπήκαν στην ημερήσια διάταξη. Ακόμα και οι ημιπολύτιμοι λίθοι που φορούσε κατά καιρούς η Μέγκαν σαν κόσμημα έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από μέντιουμ και μελλοντολόγους.  

Νυφικό - Νύφη

Μεγάλη η συζήτηση για το νυφικό της Μέγκαν. Ποια θα είναι η σχεδιάστρια; Θα παραπέμπει στο νυφικό της Πριγκίπισσας Νταϊάνα; Και εν τέλει, θα έχει τιάρα; Με πόσα διαμάντια και τι μεγέθους; Και τι σήμαινε το πέπλο; Το νυφικό έγραψε τη δική του ιστορία! Ήταν δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Κλερ Γουάιτ Κέλερ για τον οίκο Givenchy. Το πέντε μέτρων πέπλο είχε κεντημένα 53 λουλούδια, που το καθένα συμβόλιζε ένα από τα 53 κράτη της Κοινοπολιτείας. 

 

Ηλικία

Η δούκισσα του Σάσεξ είναι γεννημένη στις 4 Αυγούστου του 1981, που σημαίνει ότι σήμερα είναι 37 ετών. Ο πιο πιθανός λόγος που «ψάχνονται» οι χρήστες με την ηλικία της Μέγκαν είναι ότι τα ταμπλόιντ ασχολήθηκαν εκτενώς (και κακοπροαίρετα) με το γεγονός ότι είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι και ξαναπαντρεμένη. 

Suits

Είναι η αμερικανική τηλεοπτική σειρά, στην οποία η Μέγκαν υποδυόταν την Ρέιτσελ Ζέιν. Αποχώρησε μετά την έβδομη σεζόν, λόγω του αρραβώνα της με τον Χάρι. Σύμφωνα με τη Sun, για κάθε επεισόδιο έπαιρνε πάνω από 41.000 ευρώ.

 

Μαλλιά

Την έχουν αποκαλέσει η «αχτένιστη πριγκίπισσα». Σίγουρα εμπνέει όλες τις κοπέλες του κόσμου που προτιμούν τα φυσικά χτενίσματα και τα χαμηλά σινιόν. Τα χτενίσματά της γίνονται trend, όπως και οι στιλίστες της.

Μητέρα 

Φυσικά οι χρήστες ενδιαφέρονται για τη Ντόρια Ράγκλαντ, τη μητέρα της Μέγκαν, που έκλαψε από συγκίνηση στο γάμο και είναι... αφροαμερικανή. Η Μέγκαν την περιγράφει ως ελεύθερο πνεύμα, ενώ με τον πατέρα της Μέγκαν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. 

T

Στιλ

Από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν κλήθηκε να «συμμαζέψει» το ντύσιμό της και να υιοθετήσει τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού. Η όμορφη ηθοποιός κάνει την επανάστασή της στο παλάτι, φορώντας λίγο πιο έντονα χρώματα και ρούχα νέων σχεδιαστών. Υπήρξε άλλωστε και lifestyle blogger (με το «The Tig»). Η δούκισσα του Σάσεξ, ήταν υποψήφια για το βραβείο Teen Choice στην κατηγορία Σύμβολο του Στυλ (Choice Style Icon) 2018, ενώ ανάρπαστα στο διαδίκτυο γίνονται τα ρούχα που φοράει σε κάθε δημόσια έξοδό της. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Μέγκαν Μαρκλ