Lifestyle|14.12.2018 11:45

Η Αγκιλέρα θα εμφανιστεί στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της Times Square

Newsroom

Κάθε χρόνο, όταν το ρολόι πλησιάζει στα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου, τα μάτια όλου του κόσμου στρέφονται, ακόμη μια φορά, στα εκθαμβωτικά φώτα και την έντονη ενέργεια της Times Square.

Η μπάλα της Πρωτοχρονιάς κατεβαίνει 43 μέτρα σε 60 δευτερόλεπτα μέσα από έναν ειδικά σχεδιασμένο άξονα, ξεκινώντας στις 11:59 μ.μ. και φτάνοντας στο κάτω μέρος τα μεσάνυχτα σηματοδοτεί την έναρξη του νέου έτους. 

Φέτος, λίγα λεπτά πριν από την κάθοδο της κρυστάλλινης μπάλας, θα εμφανιστεί στη σκηνή η Κριστίνα Αγκιλέρα για να ερμηνεύσει μεγάλες της επιτυχίες. Η εταιρεία «Dick Clark Productions» ανακοίνωσε ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα συμμετάσχει μαζί με τους Bastille, Dan and Shay και New Kids On The Block στον καθιερωμένο εορτασμό για την έλευση του Νέου Έτους. 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, Ράιαν Σίκρεστ θα παρουσιάσει το σόου και στην αντίστροφη μέτρηση θα είναι μαζί του η Τζένι ΜακΚάρθι. Ο Post Malone θα κάνει την πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό του Νέου Έτους.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα προβληθούν και εμφανίσεις τραγουδιστών που γυρίζονται από πριν σε στούντιο στο Λος Άντζελες. Η Κιάρα θα είναι παρουσιάστρια και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν φέτος είναι οι Καμίλα Καμπέγιο, The Chainsmokers, Halsey, Σον Μέντες, Τσάρλι Πουθ και Weezer.

Κριστίνα ΑγκιλέραTimes Square