Lifestyle|03.05.2020 12:50

Ο Τρύφωνας Σαμαράς στο «TV Έθνος»: Το όνειρό µου είναι να παίξω σε µιούζικαλ του Φασουλή

Newsroom

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλά με τον δικό του μοναδικό τρόπο για όλους και για όλα: Τη συμμετοχή του στο J2US του Open, την κριτική επιτροπή του σόου, αποκαλύπτει πως γεννήθηκε η φιλία του με τον παρουσιαστή του σόου Νίκο Κοκλώνη και θυμάται ευτράπελα περιστατικά της επαγγελματικής του διαδρομής στην κομμωτική.

Συνεντεύξεις: Ο παπά Γρηγόρης των «Αγριων Μελισσών» Κωστής Σαββιδάκης αποκαλύπτει ποιες θα του εξομολογηθούν φοβερά μυστικά μόλις η σειρά επιστρέψει στις οθόνες μας, ο σεφ Νίκος Θωμάς δηλώνει πως θα τον ενδιέφερε η θέση του κριτή στο «Μaster Chef» και η πολίτισσα μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου αποκαλύπτει όλα όσα έρχονται στην νέα της εκπομπή στο Open “KitcheN’ Health”.

Ρεπορτάζ: Γνωστοί δημιουργοί σειρών αποκαλύπτουν στο «TV Έθνος» πώς θα γυρίσουν ηθοποιοί και συντελεστές στα γυρίσματα των σειρών. Τι αλλαγές γίνονται στα σενάρια για να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας

Elif: Επεισοδιακός χωρισμός για Ουμίτ – Αρζού

Έξτρα ένθετο LIFE

Το μεγάλο αφιέρωμα στον Πέδρο Αλμοδοβάρ στην συνδρομητική τηλεόραση, συμβουλές για να βγούμε δυνατοί από την καραντίνα, προτάσεις συνταγών με φράουλες, η θρεπτική αξία των μικρών ψαριών και αφιέρωμα κηπουρικής για τα ιδανικά φυτά στο μπαλκόνι και την αυλή μας.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 3 Μαΐου 2020.

TV ΈθνοςΤρύφωνας Σαμαράς