Lifestyle|03.05.2020 19:44

Κάρμεν Ηλέκτρα: Αναζητήσεις ρεκόρ μετά την εμφάνισή της στο Last Dance του Τζόρνταν

Newsroom

Η 48χρονη Κάρμεν Ηλέκτρα (Carmen Electra) έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο «Last Dance», το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν που προβάλλεται αυτό το διάστημα στο Netflix, και οι μετοχές τις εκτοξεύθηκαν κατακόρυφα. Το πρών μοντέλο μίλησε για την ταραχώδη ερωτική ζωή που είχε με τον μπασκετμπολίστα των Chicago Bulls, Ντένις Ρόντμαν, και διηγήθηκε τη σκηνή που ο Τζόρνταν τους έπιασε στα πράσα μετά από ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας.  

Αποτέλεσμα των δηλώσεών της ήταν να υπάρξουν εκατομμύρια αναζητήσεις για το όνομά της στη διάσημη ιστοσελίδα αισθησιακών βίντεο, Pornhub. Όπως είπε στο TMZ εργαζόμενος της ιστοσελίδας Pornhub οι αναζητήσεις για την Κάρμεν Ηλέκτρα έχουν ξεπεράσει τις 1.7 εκατομμύρια από την προβολή του επεισοδίου και μετά. Την ημέρα που προβλήθηκε το επεισόδιο του «Last Dance» έγιναν 14.796 αναζητήσεις, ενώ την ημέρα που ακολούθησε έγιναν 393.837. Στις 28 Απριλίου σημειώθηκαν οι περισσότερες και συγκεκριμένα 588.357.

Η Τάρα Λι Πάτρικ, γνωστή επαγγελματικά ως Κάρμεν Ελέκτρα (Carmen Electra), είναι μοντέλο, ηθοποιός, τηλεπερσόνα, τραγουδίστρια και χορεύτρια. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως τραγουδίστρια μετά τη μετακίνησή της στη Μινεάπολις, όπου γνωρίστηκε με τον Prince, ο οποίος παρήγαγε το αυτότιτλο πρώτο της στούντιο άλμπουμ.

Με τον Ντένις Ρόντμαν (AP Photo)

Η Ελέκτρα ξεκίνησε να κάνει αισθησιακές φωτογραφίσεις το 1996 με πολυάριθμες εμφανίσεις στο περιοδικό Playboy. Αργότερα, μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να ακολουθήσει σταδιοδρομία ως ηθοποιός, παίζοντας το ρόλο της Lani McKenzie στην τηλεοπτική σειρά Baywatch (1997-1998). Η Ελέκτρα παρουσίασε το Singled Out (1997-1998) του MTV. Περιστασιακά δούλεψε ως χορεύτρια με τις Pussycat Dolls, κυρίως ως επίσημη προσκεκλημένη της ομάδας στο VH1 Divas 2004. 

T

Ο γάμος με τον Ρόντμαν και το διπλό πένθος

Τον Αύγουστο του 1998, η μητέρα της Ηλέκτρα πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο και δύο εβδομάδες αργότερα, η μεγαλύτερη αδελφή της, Ντέμπι, πέθανε από καρδιακή προσβολή. Η Κάρμεν Ηλέκτρα έβγαινε εκείνο το διάστημα με τον αστέρα του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν. Παντρεύτηκαν το Νοέμβριο του 1998 στο Παρεκκλήσι των Λουλουδιών στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.[25] Εννέα μέρες αργότερα, ο Ρόντμαν υπέβαλε αίτηση ακύρωσης, ισχυριζόμενος πως «δεν είχε σώας τα φρένας» όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε. Τερμάτισαν τον γάμο τους τον Απρίλιο του 1999, υπό «φιλικές συνθήκες».  

Στις 22 Νοεμβρίου 2003, παντρεύτηκε τον ρόκερ Ντέιβ Ναβάρο, πρώτο κιθαρίστα του συγκροτήματος Jane's Addiction, ενώ το όνομά της έχει συνδεθεί ερωτικά με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον Σάιμον Κάουελ, τον Βιν Ντίζελ αλλά και τον πρώην της Πάμελα Άντερσον, Τόμι Λι.

T
T
T
Μάικλ ΤζόρντανΝτένις ΡόντμανΚάρμεν ΗλέκτραThe Last Dance