Lifestyle|04.05.2020 17:23

Φώτης Σεργουλόπουλος: Γιατί απαγορεύουν στον σύντροφό μου να γίνει δεύτερος γονιός του γιου μου;

Newsroom

Κάθε Κυριακή, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως όλοι βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση, μοιράστηκαν καθοριστικές στιγμές τους σε μία αποκαλυπτική συζήτηση. Οι δύο φίλοι ανέλυσαν την πολύχρονη επαγγελματική τους πορεία και έκαναν τον απολογισμό τους

Διαβάστε περισσότερα: Τζένη Μπότση: Γιατί δεν ήθελε να πει την ατάκα «Τι έγινε Κωστάκη» στον Τζώρτζογλου

Παράλληλα, ο παρουσιαστής του Alpha μίλησε για τον σύντροφό του και αναφέρθηκε ανοιχτά για τις διακρίσεις που γίνονται σε βάρος των πολιτών, αλλά και την έλλειψη ίσων δικαιωμάτων για την υιοθεσία παιδιών στη χώρα μας. «Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου, δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Αυτό που εγώ περιμένω εντός 2020 είναι την πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν» τόνισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Προοδεύουμε και θεσπίζονται νόμοι. Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο απαγορεύουν στον σύντροφό μου ή στην σύντροφό μου - στη σύντροφό μου θα το επιτρέψουν - να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, μπορεί να τον χάσει από ατύχημα, από αρρώστια, από γηρατειά από οτιδήποτε, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι», κατέληξε. 

Τζένη ΜπότσηΦώτης Σεργουλόπουλος