Lifestyle|10.05.2020 13:42

Γιορτή της Μητέρας: Η showbiz γιορτάζει και το… αναρτά στα social media

Newsroom

Βρίσκονται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας, όταν όμως αυτά σβήνουν οι σταρ της showbiz κρύβονται στις αγκαλιές των παιδιών τους, παίζουν μαζί τους και προσπαθούν να τους αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Αυτήν τη σχέση με τα βλαστάρια τους ενίοτε την επικοινωνούν και στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς είναι η καθημερινότητά τους αλλά και τι είναι αυτό που έχουν διδαχθεί από τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής τους. Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας κάνουμε focus σε μανούλες, γνωστές από τον χώρο της showbiz.

Καλύτερος άνθρωπος εξομολογήθηκε στους followers της ότι έγινε με τον ερχομό των δύο παιδιών της, της Μπιάνκα και του Καρόλου, η Βίκυ Καγιά, η οποία έμαθε από τα παιδιά της -όπως δήλωσε πέρυσι στη γιορτή της μητέρας- τι σημαίνει απόλυτη αγάπη. «Είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα» έχει δηλώσει μεταξύ άλλων για τα δύο ξανθά αγγελούδια της, των οποίων τα προσωπάκια πάντα φροντίζει να καλύπτει με χαριτωμένα αυτοκόλλητα.

T
T

Μέχρι πρότινος απέφευγε να ανεβάζει φωτογραφίες από την οικογένειά της, αλλά εδώ και λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή μας σύστησε την κόρη της, Μελίνα, η οποία της μοιάζει πολύ, αλλά και τον γιο της, Γιώργο. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η κόρη της Μελίνα εύχεται «χρόνια πολλά» στη μανούλα της. Συγκινητική όμως ήταν η Βανδή στα 15α γενέθλια της κόρης της: «Το παιδί μου έγινε 15! Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Εχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι ‘‘καλά έκανα’’!!!».

T

Αγορομάνα και η οικοδέσποινα του «Ελα, χαμογέλα», Σίσσυ Χρηστίδου, για την οποία ο Φίλιππος Ραφαήλ και ο μικρός Μιχαήλ Αγγελος είναι η μεγάλη αδυναμία της. Μια αγάπη για την οποία δεν διστάζει να μιλά μέσα από φωτογραφίες και stories στο Instagram, αποφεύγοντας όμως να δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών στις βόλτες τους, στα ταξίδια, στις αγκαλιές μέσα στο σπίτι, άλλοτε μαγειρεύοντας, άλλο βλέποντας τηλεόραση. «Σε αυτόν τον κόσμο, αυτό είναι το οποίο ήρθα να κάνω» ήταν το σχόλιό της ανήμερα τη γιορτή της μητέρας, με τους γιους της αγκαλιά.

T

«Η μαμά είναι χιλιάδες πράγματα μαζί» έχει δηλώσει η ωραία Ελένη της TV και ίσως όλοι να συμφωνούμε σε αυτό. Η ίδια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, του 18χρονου Αγγελου, της 15χρονης Λάουρας, της 12χρονης Βαλέριας και της 5χρονης Μαρίνας. Πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη εκφράζει την αγάπη της στα παιδιά της μέσω του Instagram και μοιράζεται αγκαλιές και στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ζωή.

T
T

Μητέρα της δίχρονης Αλεξάνδρας, την οποία σκοπεύει να βαφτίσει αυτό το καλοκαίρι στη θάλασσα που τόσο αγαπά, είναι η παρουσιάστρια του Alpha, της οποίας η κόρη, όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή της. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται σοβαρά να χαρίσει στην πριγκίπισσά της ένα αδελφάκι και ακόμη ένα εγγονάκι στη μητέρα της, στην οποία αφιέρωσε με περσινή της ανάρτηση τη γιορτή της μητέρας: «Θέλω να της πω ένα μεγάλο, τεράστιο ‘‘ευχαριστώ’’ για όλα όσα έχει κάνει για μένα και όλα όσα ΔΕΝ έχει κάνει για εκείνη για να μπορώ σήμερα να αναγνωρίζω πόσο σπουδαία είναι σαν άνθρωπος και μητέρα» έγραψε στο Instagram.

T
T

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, εγκυμονούσα, ευχήθηκε πέρυσι χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες η ηθοποιός με τους σχεδόν ένα εκατομμύριο followers στο Instagram. Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε φωτό από το κρεβατάκι του γιου της Μάξιμου, κάνοντας το εξής σχόλιο που συγκίνησε πολλές μανούλες: «Καμία λέξη δεν μπορεί πραγματικά να περιγράψει το πόσο πολύ σε αγαπάω».

T
T
T

Μητέρα της 6χρονης Εύας, είναι η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη έχει συστήσει την κόρη της στους followers της αποφεύγοντας ωστόσο να δείξει το πρόσωπό της, όχι όμως τα ταλέντα της στις κούνιες, στη ζωγραφική αλλά και στη ζαχαροπλαστική. «Με αυτήν την τρέλα, τη χαρά και το χαμόγελο να είναι η ζωή σου πάντα στολισμένη» αναφέρει η μαμά Βάσω, η οποία δεν ξεχνά και εκείνη τη δική της μητέρα, στην οποία θύμισε πόσο την αγαπά ανεβάζοντας ανήμερα τη γιορτή της μητέρας ένα ρετρό στιγμιότυπο με τη Βάσω μικρούλα στην αγκαλιά της μαμάς της.

T
T

Δύο είναι οι πρίγκιπες που έχουν κλέψει την καρδιά της Φαίης Σκορδά και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους γιους της, τον 9χρονο Γιάννη και τον 6χρονο Δημήτρη. Συχνά-πυκνά ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε διάφορα στιγμιότυπα – άλλοτε να βγαίνουν για περίπατο, άλλοτε για ποδήλατο, στο σινεμά, στο σπίτι να διαβάζουν τα μαθήματά τους ή ακόμα και να ψωνίζουν. Τα παιδιά της αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της και δεν το κρύβει είτε μέσω συνεντεύξεων, είτε αν παρατηρήσει κανείς τον λογαριασμό της στο Instagram. Πέρυσι μάλιστα η γιορτή της μητέρας συνέπεσε με τα γενέθλια του μικρού της γιου, οπότε στην ανάρτησή της έδειξε στους ακολούθους της στιγμιότυπο από την πρώτη αγκαλιά που του έκανε μόλις ήρθε στον κόσμο.

T
T

Τυχερή μανούλα αισθάνεται και το μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Ιnstagram και η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία έχει αποκτήσει την 15χρονη Απλ και τον 13χρονο Μόουζες. «Ευχαριστώ τις δύο ομορφιές της ζωής μου. Σας αγαπώ τόσο πολύ» έγραψε.

T

Μητέρα τριών παιδιών είναι και η Κέιτ Χάντσον, η οποία μοιράζεται συχνά με τους followers της στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή. Μάλιστα με αφορμή τη γιορτή της μητέρας είχε στείλει το δικό της μήνυμα αγάπης στη μητέρα της, την Γκόλντι Χον: «Ξέρω ότι αισθάνομαι το είδος της δύναμης να ζήσω άφοβα εξαιτίας της. Νιώθω βαθιά άνευ όρων αγάπη γι’ αυτήν».

T
T

Τρίτεκνη είναι και η Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία το 2012 ανακηρύχθηκε διάσημη μητέρα της χρονιάς, σύμφωνα με το περιοδικό «Τoday’s parents». Στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, τον οποίο ακολουθούν περισσότερα από 9 εκατομμύρια followers, θα βρεις στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της – άβαφη τις περισσότερες φορές. Μάλιστα τα παιδιά της είναι αυτά που της ζητούν να μη βάφεται και να μοιάζει με μαμά, όπως λέει η ίδια.

T

Δίδυμη ευτυχία για τη σέξι μαμά Τζένιφερ Λόπεζ. Τον περασμένο Φεβρουάριο ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τα μικροσκοπικά δίδυμα, Εμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ, τα οποία φέτος έκλεισαν τα 12 τους χρόνια. «Κάνουν τη ζωή μου τόσο όμορφη. Ο ερχομός τους με δίδαξε τόσο πολλά. Ημουν πάντα αδιάφορη για τον εαυτό και την καρδιά μου. Τα παιδιά με βοήθησαν να γίνω πιο υπεύθυνη και να τα αγαπώ» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

T
Ελένη ΜενεγάκηΓιορτή της ΜητέραςΤζένιφερ ΛόπεζΒίκυ ΚαγιάΣίσσυ Χρηστίδου