Lifestyle|10.05.2020 19:46

J2US: Ο Σταμάτης Φασουλής κάνει on air... μάθημα συμπεριφοράς στη Σπυροπούλου

Αλέξης Μίχας

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με coach τον Χρήστο Ζήτο ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και στο δεύτερο live του J2US, με την ξανθιά παρουσιάστρια να δέχεται παρατηρήσεις από τον Σταμάτη Φασουλή για θέματα τηλεοπτικής συμπεριφοράς. «Μη με ξαναπλησιάσεις όπως την άλλη φορά στην τηλεόραση, γιατί δεν ήταν ευγενικό την ώρα που μιλάω στην τηλεόραση να έρθεις και να μπεις…» της είπε, με την παρουσιάστρια να ζητά συγνώμη.

Ο γνωστός σκηνοθέτης αναφερόταν φυσικά στο περιστατικό με την κάμερα του «Πρωινού». Εκείνος έδινε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο πλάνο και τελικά κατέληξε να δώσει εκείνη συνέντευξη... «Μιλάνε δύο άνθρωποι στην τηλεόραση και αγκαλιάζεις τον έναν και τους διακόπτεις για να πεις “είστε αυστηρός μαζί μου” στην κάμερα; Αν και ήσουν πολύ γλυκιά…» επεσήμανε στη Σπυροπούλου ο Φασουλής, για να εισπράξει την απάντηση: «Συγνώμη! Δεν υπήρχαν τότε τα μέτρα ασφαλείας.

Κάπου εκεί ο Σταμάτης Φασουλής θέλησε να κλείσει το θέμα λέγοντας: «Το ξέρω. Δεν είναι θέμα μέτρων ασφαλείας, είναι μέτρα συμπεριφοράς. Σε φιλώ πολύ!». Επανήλθε, ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο «Πρωινό». «Επρεπε να της το πω αυτό on camera. Τελικά είναι πολύ αφελής και εγώ νόμιζα ότι είναι κακών προθέσεων. Δεν είναι. Σε αυτό που είπε η Χριστίνα Παππά έχει πολύ δίκιο. Επρεπε να το πω αυτό γιατί έγινε στο πλατό και αισθάνθηκα άσχημα. Βέβαια, μπορεί να ήμουν λίγο πιο αυστηρός από όσο έπρεπε. Αν και δεν νομίζω, γιατί το ύφος μου δεν ήταν αυστηρό, έπρεπε να της το πω, όπως και έπρεπε να την ακούσω» είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουJ2USΣταμάτης Φασουλής