Lifestyle|13.05.2020 14:41

Ελένη Φουρέιρα: Δημοσίευσε βίντεο από τα παρασκήνια της Eurovision 2018

Newsroom

Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα με το «Fuego» στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο, της εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη. Την πρωτιά εκείνη τη χρονιά είχε κατακτήσει η Νέτα από το Ισραήλ με το «Toy». Μάλιστα, η Ελληνιδα ποπ σταρ την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε ως guest star στον διαγωνισμό, μαζί με κάποιους ακόμα αξέχαστους βετεράνους της Eurovision, όπως η Κοντσίτα και ο Βέρκα Σεντούτσκα.

Διαβάστε ακόμα: Eurovision 2020: Δείτε τον διαδικτυακό Α’ Ημιτελικό των τραγουδιών

Στο πλαίσιο της φετινής Eurovision, που ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού και «αντικαταστάθηκε» από το διαδικτυακό σόου «Eurovision Song Celebration 2020», η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram σπάνιες στιγμές από τα παρασκήνια της διοργάνωσης του 2018.

Το βίντεο είναι από το προσωπικό της αρχείο και περιλαμβάνει σκηνές από την αγωνία της πρόκρισης και του τελικού: «Eurovision 2018 στιγμές backstage από το προσωπικό μου αρχείο. Δύο χρόνια μετά την εμφάνισή μου σκηνή του Διαγωνισμού της Eurovision είμαι πολύ χαρούμενη να μοιραστώ μαζί σας όλες τις απίθανες στιγμές από τα παρασκήνια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

T

Δείτε την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην Eurovision του 2018:

EurovisionEurovision Home ConcertΕλένη Φουρέιρα