Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης του «MasterChef» άφησε τη μαγειρική και έπιασε δουλειά στο Netflix
NewsroomΟ Αλέξανδρος Τσιουκάρης, πρώην παίκτης του «MasterChef» άφησε τη μαγειρική και δουλεύει στο τεχνικό τμήμα του Netflix και μιλά αποκλειστικά για τη ζωή του στην Ολλανδία, αλλά και για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής.
«Εδώ και οκτώ χρόνια μένω και δουλεύω στην Ολλανδία. Είχα έρθει στην Ελλάδα μόνο για το MasterChef, ήθελα να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Στην Ολλανδία δούλευα μέχρι πριν δύο χρόνια σαν μάγειρας, αλλά λόγω ενός ατυχήματος αναγκάστηκα να σταματήσω. Είχα ένα ατύχημα στον αυχένα μου και αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δουλέψω στις κουζίνες» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσιουκάρης.
«Δουλεύω στο Netflix τώρα, βοηθάω στο τεχνικό τμήμα με κάποια θέματα που δεν μπορεί να λύσει ο πελάτης. Οικονομικά είναι αρκετά καλύτερα σε σχέση με τον μισθό στις κουζίνες» πρόσθεσε.
- Η παραίτηση Σέρμπου από το Μαξίμου – Τι προηγήθηκε και γιατί η συγκυρία έχει πολιτικό βάρος
- Νέο κύμα ζέστης: Πάνω από 40°C και καύσωνας μέχρι τον Σεπτέμβριο
- Σκληρές εικόνες: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του αρχηγού της «καυκάσιας μαφίας» στο Ισραήλ
- Νεοσύλλεκτος... Μπαλούρδος: Όχι και τόσο καλός Ρώσος στρατιώτης παραλίγο να ανατιναχθεί μόνος του