Lifestyle|17.05.2020 18:50

Ο Γιάννης Στάνκογλου στο «TV Έθνος»: Είναι ανοιχτή η συµµετοχή µου και στον β΄ κύκλο των «Αγριων µελισσών»

Newsroom

Ο Γιάννης Στάνκογλου στην πρώτη του συνέντευξη μετά την περίοδο της καραντίνας μιλά για την επιστροφή των «Άγριων Μελισσών» αποκαλύπτει εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο τηλεοπτικό «Διαφάνι» και απαντά στο ερώτημα, αν συνεχίζει στη σειρά την επόμενη σεζόν.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες για το φλερτ με τον ΑΝΤ1 και η αλήθεια

Master Chef: Η λίστα της αποχώρησης μέχρι τον μεγάλο τελικό

GNTM 3: Το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η επίδοξη διάδοχός της. Τι συμβαίνει με Δούκισσα Νομικού και Ευαγγελία Αραβανή.

Συνεντεύξεις: Η Κατερίνα Μπέη και ο Νίκος Απειρανθίτης μιλούν για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», η Χρύσπα αποκαλύπτει πως ένιωσε που βρέθηκε δύο φορές υποψήφια προς αποχώρηση στο J2US , ενώ η Πένυ Αγοραστού μιλά για το ρόλο της στο «Έλα στη θέση μου» και απαντά στις φήμες για το φερόμενο ειδύλιο με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Εξελίξεις στα σίριαλ: Η Ασημίνα ετοιμάζει την ψεύτικη εγκυμοσύνη στις «Αγριες Μέλισσες» και η Μάρθα στήνει παγίδα θανάτου στην Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Ακόμη: Το αληθινό πρόσωπο του «Γιατρού» της σειράς του ΣΚΑΪ.

Στην ενότητα Life νόστιμες προτάσεις για σπιτικές πίτσες και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 17 Μαΐου 2020.

Γιάννης ΣτάνκογλουΆγριες μέλισσεςTV Έθνος