Lifestyle|18.05.2020 10:08

Tα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου: Λέοντες, τακτοποιήστε νομικά ζητήματα που εκκρεμούν

Newsroom

Λέοντες ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, Υδροχόοι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει από το να πραγματοποιήσετε τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες και να βγείτε κερδισμένοι.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Γενικά

Κριέ, η διάθεσή σου παίζει κυρίαρχο ρόλο σήμερα καθώς σε οδηγεί να διασκεδάσεις και να συζητήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να λύσεις θέματα που σε έχουν απασχολήσει καθώς η επικοινωνία είναι εξαιρετική.

Αισθηματικά

Μπορείς να εκφράσεις άμεσα αυτά που νιώθεις το ταίρι σου και τι ζητάς από αυτό, να είσαι βέβαιος ότι θα καταλάβει και θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις προσωπικές σου ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και θα ανανεώσει την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά εμπορικά ζητήματα και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να πετύχεις αυτό που έχεις σκοπό. Μπορείς να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις καθώς έχεις γρήγορη αντίληψη στα πράγματα και μπορείς να ελιχθείς με ιδιαίτερα θετικό τρόπο.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να λύσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι εκφράζοντας τα συναισθήματά σου θα βρεις δίπλα

σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και θα σε γεμίσουν με ζεστασιά και αγάπη.

Αισθηματικά

Επικεντρώσου σε ότι αφορά τη σχέση σου και κλείσε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από παλιότερα καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργούν προβλήματα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με πρόσωπο του παρελθόντος δεν αποκλείεται καθώς αυτό είναι που θα δώσει οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που είναι ακόμα ανοιχτές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να εναρμονίσεις διαίσθηση και λογική και να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Υποθέσεις που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν μπορούν να αξιολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δοθούν λύσεις που θα είναι ανακουφιστικές.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, είναι όμορφο να βρίσκεσαι ανάμεσα σε φιλικά πρόσωπα και αυτό θα επιδιώξεις σήμερα να κάνεις καθώς σου ανεβάζουν το κέφι και μπορούν να καταλάβουν πιθανές απόψεις και αντιλήψεις που εκφράζεις. Η διασκέδαση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου καθώς έχετε απόλυτη κατανόηση σε αυτά που ζητάει ο ένας από τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο η επικοινωνία και η κοινή αντίληψη των πραγμάτων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα ευνοήσουν σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους καθώς μπορείς να εκφράσεις με ευκολία αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η αποφασιστικότητά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να πείσεις πρόσωπα γύρω σου για να σε ακολουθήσουν σε νέα εγχειρήματα.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, μπορείς να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι είναι αυτό που αποζητάς σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κατασταλάξεις σε ότι αφορά την εικόνα σου. Βρες την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και μπορεί να κρατάς μέσα σου σε πρόσωπα που είναι πρωταγωνιστικά στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να λήξεις θέματα με το ταίρι σας που μπορεί να εκκρεμούν από καιρό και να επηρεάζουν τη σχέση σας δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να κλείσει η ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο θα οδηγήσει στο να αντιμετωπίσεις πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Η διαίσθηση και η ωριμότητα που σε διακρίνει μπορούν να σε καθοδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή λύση που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για εξόδους που θα σου φανούν ιδιαίτερα ελκυστικές. Φρόντισε να τις αποδεχτείς καθώς είναι βέβαιο ότι θα περάσεις μοναδικά. Άλλωστε οι συζητήσεις για πνευματικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν και είναι αυτές που σε κεντρίζουν.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία κυριαρχεί στη σχέση σου και σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να προκύψει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σε γεμίσει χαρά και πρωτότυπες ιδέες για τη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίζεις νομικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν καθώς έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Εξέφρασε όλα αυτά που σε προβληματίζουν στον επαγγελματικό χώρο καθώς φαίνεται η καλή σου πρόθεση και δεν πρόκειται να δημιουργήσεις εντάσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, είναι γεγονός ότι ο εκνευρισμός κυριαρχεί από το πρωί και δεν είναι εύκολο να ηρεμήσεις. Το βράδυ σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με λογική και σύνεση αυτά που μπορεί να σε απασχολούν και να σε φοβίζουν σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Δείξε εμπιστοσύνη και θα βρεις την κατανόηση που ζητάς.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας τα βαθύτερα σου συναισθήματα μπορείς να ισορροπήσεις τη σχέση σου και να αποκαταστήσεις πιθανές εντάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε κάνει να αισθανθείς οικειότητα με τη συμπεριφορά της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο καθώς έχεις το ένστικτο που απαιτείται για να αντιληφθείς πραγματικά πώς πρέπει να κινηθείς. Εμπιστεύσου αυτό που νιώθεις και επεδίωξε να συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο, μόνο κερδισμένος θα βγεις.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, είναι σημαντικό για εσένα να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις με μεγάλη ευκολία. Μπορεί να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες και να επικρατήσει και πάλι η αρμονία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις που θα υπάρξουν σε προσωπικό επίπεδο θα ευνοήσουν τη σχέση και θα δώσουν άλλη διάσταση στην αγάπη καθώς θα νιώσεις ανακούφιση και στήριξη από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία θα πρωταγωνιστήσει σε νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καθοριστικές μπορεί να είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα που θέλεις να συνεργαστείς καθώς οι προτάσεις τους θα είναι άκρως αισιόδοξες και επικερδής για εσένα. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε καλύπτει σε επαγγελματικό επίπεδο και να το κερδίσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν και να δημιουργούν πρόβλημα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Είναι γεγονός ότι μπορείς να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα που σε προβληματίζουν και να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Οι λεπτομέρειες που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου είναι εύκολο να ξεπεραστούν αρκεί να δείξεις κατανόηση και διάθεση για συζήτηση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα σε συναρπάσει με τον τρόπο σκέψης που έχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευθύνες που έχεις αναλάβει είναι πολλές και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς δημιουργείται άγχος που δεν είναι εύκολο να αποβάλλεις. Μπορείς να εκφράσεις πιθανές απαιτήσεις που έχεις στο εργασιακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να πετύχεις πολύ καλές συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα οικονομικά σου.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η ανάγκη για διασκέδαση είναι καθοριστική καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου. Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς καθώς εντυπωσιάζεις με το ταπεραμέντο σου και την επικοινωνιακή δεινότητα καθώς μπορείς να προσεγγίσεις τους πάντες.

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα κυριαρχούν και σε καθορίζουν με το ταίρι σου καθώς ήρθε η στιγμή να λύσετε πιθανά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν και να περάσετε όμορφα οι δυο σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονη μπορεί να είναι η επικοινωνία με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και κάνει τη διαφορά στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είσαι άκρως δημιουργικός και δυναμικός και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για συνεργασίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για άκρως αισιόδοξη κατάληξη.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, οικογενειακά ζητήματα μπορεί να προκύψουν σήμερα όμως έχεις τη διάθεση να δώσεις άμεσα λύσεις καθώς η ανάγκη να συζητήσεις και να ξεφύγεις από ότι μπορεί να σε ταλαιπωρήσει κυριαρχεί. Τα συναισθήματα είναι έντονα και σου δίνουν την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με τα οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου και να υπάρξουν συζητήσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η οικειότητα θα παίξει κυρίαρχο ρόλο σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις ότι μπορεί να σου δώσει ζεστασιά και τρυφερότητα με την παρουσία της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν καθώς ξέρεις τι ζητάς και πώς μπορείς να το πετύχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εργασία μέσα από το σπίτι που μπορεί να είναι άκρως συμφέρουσες για αυτό μην αποκλείεις καμία δυνατότητα που σου δίνεται.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να αντιληφθούν το σκεπτικό σου και να σου δώσουν τις καλύτερες δυνατές συμβουλές. Αυτό θα βοηθήσει για να βρεις το κέφι σου και να περάσετε όμορφα μαζί ξεφεύγοντας από τις όποιες δυσκολίες.

Αισθηματικά

Μπορείς να νιώσεις ότι το ταίρι σου αντιλαμβάνεται ακριβώς αυτά που πιστεύεις και κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Η επικοινωνία παίζει κομβικό ρόλο στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν την προσοχή λόγω της έντονης διάθεσης για επικοινωνία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορείς να προχωρήσεις σημαντικά σε εμπορικές υποθέσεις και θέματα δημοσίων σχέσεων που σου κεντρίζουν την προσοχή καθώς έχεις την πειθώ και την γρήγορη αντίληψη στα πράγματα. Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει στο να πραγματοποιήσεις τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες και να είσαι κερδισμένος.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου και να αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ρεαλιστική σκέψη και τα έντονα συναισθήματα που εκδηλώνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου και να αντιληφθούν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις.

ζώδιαζώδια Μαΐουαστρολογικές προβλέψεις