Lifestyle|19.05.2020 13:49

Joaquin Phoenix - Rooney Mara: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Newsroom

Το 2019 ήταν η χρονιά του και τώρα ο «Τζόκερ» ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Page Six, ο Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) και η Ρούνεϊ Μάρα (Rooney Mara) θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, πηγή αναφέρει ότι η όμορφη ηθοποιός είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ το 2019 βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη διάψευση, αλλά ούτε και επιβεβαίωση του ρεπορτάζ.

«Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο Internet. Ήμασταν απλώς φίλοι που αλληλογραφούσαν. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει να ψάξω για ένα κορίτσι στο Διαδίκτυο» είχε δηλώσει παλιότερα ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός για τη γυναίκα της ζωής του.

Η 35χρονη ηθοποιός έχει παίξει στις ταινίες «Το Κορίτσι με το Τατουάζ», «The Social Network» αλλά και στο πλευρό της Κέιτ Μπλάνσετ στο «Carol». Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Her» που προβλήθηκε το 2016. Οι δυο τους δεν αποκάλυψαν την σχέση τους παρά τέσσερα χρόνια αργότερα, όταν ξανασυναντήθηκαν για μια ταινία με τον Ιησού και τη Μαρία την Μαγδαληνή.

T

Ο Joaquin Phoenix κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία «Δεν ήσουν ποτέ εδώ» το 2017. Κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών, το ζευγάρι έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του, ενώ λίγο αργότερα δημοσίευμα των Times αποκάλυψε ότι συζούν.  

T
T

εγκυμοσύνηΧοακίν ΦίνιξJokerΡούνεϊ Μάρα