Lifestyle|19.05.2020 18:53

MasterChef: H Κατερίνα Λένη ξέσπασε σε κλάματα - Μοιράστηκε μυστικά από τη ζωή της

Newsroom

Η Κατερινα Λένη, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από το «MasterChef», μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της εκτός παιχνιδιού, τα στοιχεία του χαρακτήρα της, τις ασχολείες της και τις βλέψεις της για τη ζωή. Την οικογένειά της, τα παιδικά της χρόνια και τι πιστεύει για τις σχέσεις τις με τους άντρες. 

«Μου αρέσουν οι παραδοσιακές σχέσεις. Μου αρέσει να υπάρχει ο ρόλος του άντρα σε μία σχέση και ο ρόλος της γυναίκας. Βέβαια, δεν νομίζω ότι το υποστηρίζω αυτό στο έπακρο. Επειδή τα βιώματά μου είναι διαφορετικά. Δεν μπορώ να γίνω barbie. Δεν είμαι barbie. Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου στο παρελθόν, αλλά απάντησα όχι. Δεν μεγάλωσα με την εικόνα, όπως τα περισσότερα κορίτσια, να φορέσω νυφικό και να ζήσω όλο αυτό το παραμύθι. Ίσως να φταίει ο τρόπος που μεγάλωσα. Δεν βίωσα το απόλυτο. Δηλαδή ο μπαμπάς και η μαμά να είναι μαζί. Συνεπώς, αυτό έχει συμβάλει στο να έχω αμφιβολίες και φόβους» τόνισε η πρώην παίκτρια του «MasterChef». 

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στην έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει να έχει η Κατερίνα στους ανθρώπους με την ίδια να σχολιάζει: «Από πολύ μικρή έμαθα να δουλεύω πάρα πολύ. Δε ξέρω αν ήταν εργασιοθεραπεία. Ήταν το πρότυπο της μητέρας μου που δούλευε πραγματικά όλη τη μέρα. Ταυτίστηκα! Ίσως εν αγνοία μου, αλλά ταυτίστηκα και το έκανα βίωμά μου. Συνέβησαν και διάφορα γεγονότα στη ζωή μου που με σημάδεψαν άσχημα και δούλευα ακόμη πιο πολύ. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να αποδείξω. Δε ξέρω και εγώ τι ακριβώς. Αρχικά στον εαυτό μου ότι είμαι πολύ καλή και μετέπειτα σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε ότι μόνο όταν μπορέσει να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα σε κανέναν για να εισπράξει αγάπη από τους γύρω της τότε θα καταφέρει να δώσει και χώρο στους ανθρώπους να μπουν στη ζωή της. 

MasterChefMasterChef 2020Κατερίνα Λένη