Lifestyle|16.12.2018 14:20

Ημίγυμνη η Μάιλι Σάιρους σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή (vid)

Newsroom

Τον σταυρό τους έκαναν οι συνεργάτες του τηλεοπτικού σόου «Saturday Night Live», παρακαλώντας να μην «ανοίξει» διάπλατα το σακάκι της ποπ σταρ Μάιλι Σάιρους στον αέρα της εκπομπής. Η τραγουδίστρια δεν φορούσε τίποτα μέσα από το ασημί μπλέιζερ το οποίο φαινόταν... κολλημένο επάνω της.

Η Μάιλι και ο Μαρκ Ρόνσον εμφανίστηκαν ως χριστουγεννιάτικοι καλεσμένοι στην επιτυχημένη βραδινή εκπομπή «Saturday Night Live». Το δίδυμο τραγούδησε το νέο κομμάτι «Nothing Breaks Like a Heart» και ένα cover του Τζον Λένον και της Γιόκο Όνο «Happy Xmas (War is Over)» με τη συνδρομή του Sean Ono Lennon.

Ελάχιστοι θα θυμούνται την ερμηνεία της Μάιλι. Οι περισσότεροι θα θυμούνται ότι η ποπ σταρ αψήφησε τους φυσικούς νόμους, φορώντας ένα μπλέιζερ χωρίς στηθόδεσμο, ο οποίος δεν κουνήθηκε εκατοστό από τη θέση του. Οι χρήστες στα social media έκαναν τις δικές τους ερμηνείες - λέγοντας ότι η διπλής όψεως κολλητική ταινία πάνω στο στήθος της τραγουδίστριας είναι η μόνη πιθανή εξήγηση.

  
T

Στο επίσημο βιντεοκλίπ του κομματικού «Nothing Breaks Like a Heart» η τραγουδίστρια, που πρόσφατα έχασε το σπίτι της στη φονική πυρκαγιά της Καλιφόρνια, σκαρφαλώνει από τις μπροστινές θέσεις του αυτοκινήτου στο πίσω κάθισμα δείχνοντας σε πρώτο πλάνο τα οπίσθιά της και ανεβάζοντας τα views του βίντεο στο You Tube στα 22 εκατομμύρια.

Μάιλι Σάιρους