Lifestyle|16.12.2018 14:47

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου

Newsroom

Η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», και ο Αλέξανδρος Καλδής πήραν διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Realnews, o χωρισμός της ηθοποιού - που έγινε γνωστή τη δεκαετία του '90 μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Ταύρος με Τοξότη», «Τμήμα Ηθών» και «Μια ζωή για την Έλσα» - ήταν αθόρυβος και φιλικός.

Μετά την επιτυχία της πίσω στα 90ς, η Πέγκυ Σταθακοπούλου αφοσιώθηκε στην οικογένειά της και έζησε με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή για 22 χρόνια. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, την δεκατετράχρονη σήμερα Χριστίνα. 

T

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Join Us, η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει ο σύζυγός της:

«Όταν εμφανίστηκε μέσα στο σπίτι μας, στον άντρα μου ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και η Χριστινούλα ήταν 5,5 ετών της εξήγησα τα πάντα. (...) Το πρόβλημα υγείας με βρήκε σε μία πάρα πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής μου.  Ετοιμαζόμουν να κάνω πρεμιέρα στο "Τρίτο Στεφάνι" στο Εθνικό Θέατρο, αλλά ακαριαία αποφάσισα ότι έπρεπε να είμαι κοντά στον άντρα μου. Και όλοι στήριξαν την απόφασή μου. Από όλο αυτό μου έχει μείνει πολύ μεγάλος πόνος, αγωνία, ένα απόλυτο αίσθημα ότι αιωρείσαι πάνω από το κενό. Αλλά επίσης μου έχει μείνει ένα αίσθημα πίστης. Όλοι μέσα στη διάρκεια της ζωής μας τοποθετούμε τα πράγματα με έναν τρόπο και όλο αυτό χάλασε και έπρεπε να ξαναβρεθεί από την αρχή. Επίσης με έφερε πολύ κοντά με τον Αλέξανδρο και προσέθεσε διαφορετική ποιότητα στην επικοινωνία μας, στη σχέση μας και στη ματιά μας προς τον κόσμο που νομίζω ότι μας έκανε καλό».

χωρισμός