Lifestyle|16.12.2018 17:06

Μπουρδούμης: Μιλάει για το χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Newsroom

O ηθοποιός Aλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.

Σε συνέντευξη στην εκπομπή dot. του ΣΚΑΪ το απόγευμα του Σαββάτου 15/12, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο χωρισμός ήταν επίπονος, ήταν όμως μια εμπειρία που τον άλλαξε πλήρως. Τον έκανε να μετακινηθεί και εσωτερικά.  

«Ο χωρισμός μου, ένα μήνα πριν το γάμο, ήταν κάτι πολύ δυνατό, πολύ άσχημο, επίπονο. Και δύσκολο να το αποδεχτείς και να το πράξεις και να το δεχτεί και ο άλλος. Όλα αυτά τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Χρεώνω στον εαυτό μου τον χωρισμό. Ο χωρισμός μου με ταρακούνησε. Προσπάθησα να ξεπεράσω τον χωρισμό με εργασιοθεραπεία. Μετά τον χωρισμό δεν ήθελα να βλέπω άνθρωπο. Η θέση της γυναίκας είναι πιο ευάλωτη μετά από έναν χωρισμό».

«Έχεις να διαχειριστείς πάρα πολλά. Δεν το προτείνω σε κανέναν. Ήταν η περίοδος που δεν έβλεπα άνθρωπο, ούτε και τους πιο δικούς μου ανθρώπους. Δεν ήθελα να βλέπω κόσμο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός. 

 

Η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου εκφωνούσε τα διεθνή θέματα στο Mega, ενώ από το κανάλι της Μεσογείων πήρε μεταγραφή για τον Alpha, στον οποίο εργαζόταν και στο παρελθόν, παρουσιάζοντας τα διεθνή και τα ελεύθερα θέματα στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και στο δελτίο ειδήσεων.

Αλέξανδρος Μπουρδούμηςγάμος