Lifestyle|16.12.2018 18:08

Μις Υφήλιος: Η Μπέλλα, η τρανσέξουαλ και το plus size μοντέλο (pics)

Newsroom

Ο 67ος διαγωνισμός ομορφιάς Miss Universe 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2018 στην Μπανγκόκ, στην Ταϊλάνδη.

Η λαμπερή διοργάνωση συγκεντρώνει τις πιο όμορφες κοπέλες όλης της υφηλίου και ανάμεσά τους την Ελληνίδα, Ιωάννα Μπέλλα. H εντυπωσιακή νοτιοαφρικάνα Demi-Leigh Nel-Peters είναι η περσινή νικήτρια και θα τοποθετήσει το πολυπόθητο στέμμα στο κεφάλι της φετινής Miss Universe.

Η τελετή θα παρουσιαστεί από τον κωμικό Στιβ Χάρβεϊ και τα παρασκήνια θα αναλάβει το διάσημο plus size μοντέλο, Άσλεϊ Γκράχαμ. 

Η Ιωάννα Μπέλλα με σέξι μαγιό στα προκριματικά

Η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα - μετά τις άστοχες δηλώσεις της για το περίφημο «χαστούκι» στην εκπομπή Γρηγόρη Αρναούτογλου - έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα προκριματικά του διαγωνισμού, φορώντας σέξι φούξια-μοβ μαγιό. Η Ελληνίδα καλλονή, που αποκλείστηκε από το τηλεοπτικό ριάλιτι ομορφιάς GΝΤΜ, περπάτησε αγέρωχα στην πασαρέλα και κέρδισε τις εντυπώσεις. 

T
T
T

H τρανσέξουαλ Μις Ισπανία είναι φαβορί

Η 27χρονη διεμφυλική καλλονή Άντζελα Πόνσε από τη Σεβίλλη εκπροσωπεί την Ισπανία ως η πρώτη διεμφυλική υποψήφια στον διαγωνισμό Miss Universe. Η Άντζελα είχε γράψει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram ότι «η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις. Για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτός ο τίτλος για τη ζωή μου. Εκπλήρωσα ένα όνειρο που πάντα είχα. Το μόνο που χρειαζόμουν ήταν να κάνω κάθε εμπόδιο που εμφανιζόταν στο δρόμο μου, μία ευκαιρία για να εξελιχθώ».

Στον διαγωνισμό για Miss Universe επιτρέπεται από το 2012 να μετέχουν τρανσέξουαλ υποψήφιες, μετά από προσφυγή της Γιένα Ταλάτσκοβα από τον Καναδά, που είχε αποκλειστεί από τα καλλιστεία στη χώρα της.

T

Plus-size μοντέλο θα σαρώσει τα παρασκήνια 

Η διάσημη για τις ακριβοπληρωμένες καμπύλες της, Άσλεϊ Γκράχαμ θα παρουσιάσει τα παρασκήνια της βραδιάς και σαν εισαγωγή πόσταρε στο Instagram μια γυμνή της φωτογραφία.

T

Η Άσλεϊ Γκράχαμ υπέρμαχος των γυναικών που αγαπούν το σώμα τους, με τις καμπύλες και τις ιδιαιτερότητές του, κατάφερε να σπάσει τα στερεότυπα και τα ταμπού στο χώρο της ομορφιάς.  

Τα καλλιστεία θα μεταδοθούν από το Makedonia Tv την Κυριακή 16/12, 2:00-5:00.

T
Μις Υφήλιος