Lifestyle|27.05.2020 16:28

Χριστίνα Αλεξανιάν - Ευανθία Ρεμπούτσικα: Το «Λόγω Τιμής» και η ιστορία με τον Χατζησάββα

Newsroom

Η δημοφιλής ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν και η κορυφαία μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα ταξίδεψαν τους τηλεθεατές στο χώρο της μουσικής και της υποκριτικής ενώ παράλληλα αποκάλυψαν στιγμές από την προσωπική τους ζωή μέσα από μία εκ βαθέων συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης». Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν για πρώτη φορά με σκοπό να γνωρίσει η μία την άλλη καλύτερα και για να επανασυστηθούν μ’ έναν νέο τρόπο στο κοινό.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μίλησε για το πώς η ενασχόληση με τη μουσική και το βιολί τη βοήθησε να ξεπεράσει κάποια προσωπικά της προβλήματα, περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής με τα αδέρφια της ως «Κουαρτέτο Αδερφών Ρεμπούτσικα», τη σχέση της με το κοινό και φυσικά ανέφερε τι θυμάται πιο έντονα από την ταινία-ορόσημο στην καριέρα της «Πολίτικη Κουζίνα».

Στη διάρκεια της εκπομπής, η Ευανθία Ρεμπούτσικα υπογράμμισε ότι θα ήθελε να «ντύσει» κάποια νέα σειρά με τη μουσική της. Μάλιστα, ανέφερε και τις σειρές στις οποίες είχε κάνει το ίδιο στο παρελθόν. «Θα ήθελα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση. Είναι κάτι που μου λείπει» τόνισε. 

Από την άλλη, η Χριστίνα Αλεξανιάν μίλησε για την επιτυχία που συναντά τα τελευταία χρόνια ο θεατρικός της μονόλογος «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν», όπου πέρα από την ερμηνεία κρατά τα ηνία και στη σκηνοθεσία, τον τρόπο που την επηρέασε στην ενήλικη ζωή της η καταγωγή των γονιών της από την Αρμενία και την Καππαδοκία, την αναγνωρισιμότητα, αλλά και για όλα εκείνα που αναζητεί σήμερα στις φιλικές και συναισθηματικές σχέσεις της.

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την επανασύνδεση του cast και τα γυρίσματα της σειράς «Λόγω Τιμής», με την Ρεμπούτσικα μάλιστα να της λέει πως εκεί ήταν η πρώτη φορά που την είδε. 

Έχοντας αμφότεροι καταγωγή από το ίδιο χωριό στην Αρμενία, η ηθοποιός εκμυστηρεύεται ότι ο Μηνάς Χατζησάββας παραμένει ακόμα -παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή- ο «θεατρικός της πατέρας», ενώ παράλληλα, μιλάει και για την πρώτη της επίσκεψη στα μέρη της, όπου και βρήκε το σπίτι της για το οποίο της έδωσαν κλειδιά οι Τούρκοι.

Ευανθία ΡεμπούτσικαΧριστίνα ΑλεξανιάνΛόγω Τιμής