Lifestyle|28.05.2020 17:38

Σάρα Καρμπονέρο: Αδυνατισμένη και με κοντό μαλλί η σύζυγος Κασίγιας μετά τον καρκίνο

Newsroom

Η Σάρα Καρμπονέρο, πριν από έναν χρόνο, υπεβλήθη σε επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθους όγκου από τις ωοθήκες της. Ακολούθησε μία σειρά από χημιοθεραπείες, ενώ ταυτόχρονα ο Ίκερ Κασίγιας υπέστη έμφραγμα και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

«Ενώ ακόμα δεν είχαμε συνέλθει από τον τρόμο, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Αυτή τη φορά άγγιξε εμένα αυτή η άσχημη λέξη με τα 6 γράμματα που ούτε να γράψω δεν μπορώ. Στις πρόσφατες εξετάσεις που έκανα, ο γιατρός μου διέγνωσε έναν όγκο στις ωοθήκες, τον οποία αφαίρεσα ήδη με επέμβαση. Όλα πήγαν πολύ καλά, ευτυχώς προλάβαμε πολύ νωρίς. Ωστόσο θα ακολουθήσουν μερικοί μήνες όπου θα υποφέρω, αφού θα πρέπει να κάνω την κατάλληλη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και αισιόδοξη ότι όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά και ότι θα έχει ευχάριστο τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου και μιας σπουδαίας ιατρικής ομάδας. Δράττομαι της ευκαιρίας να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου» είχε γράψει η διάσημη αθλητικογράφος στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram πριν από ένα χρόνο. 

T

Σάρα Καρμπονέρο: Δημοσιογράφος, ηθοποιός και μοντέλο

Η Σάρα Καρμπονέρο Αρέβαλο γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1984 στο Corral de Almaguer, στο Τολέδο. Σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και παρακολούθησε μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Η αγάπη της για τον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία την έσπρωξε στο επάγγελμα του αθλητικού ρεπόρτερ. Από το 2000 εργάστηκε σαν τηλεπαρουσιάστρια του Telecinco. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη στο χώρο του θεάματος και έτσι εκτός από αθλητική ρεπόρτερ εργάστηκε και σαν ηθοποιός: στις ταινίες Amigos (2011), Informativos Telecinco (1990) και Campanadas de Fin de Año (1990).

Η Καρμπονέρο έχει κάνει φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά μόδας, έχει διαφημίσει πολλά προϊόντα και στην Ισπανία θεωρείται μια από τις πιο σέξι celebrities ακόμα και πριν γίνει γνωστή η ιστορία της με τον Κασίγιας. Το FHM την έχει αποκαλέσει πιο σέξι ρεπόρτερ του κόσμου. Κάθε της κίνηση σχολιάζεται από τον ισπανικό τύπο. Μια σέξι εμφάνιση της Ισπανίδας ρεπόρτερ με μαγιό στις Παρθένες Νήσους στην Καραϊβική τής έδωσε το προσωνύμιο «Ισπανίδα Ούρσουλα Άντρες» - προφανώς αναφερόμενη στην ταινία «Dr. No» του Τζέιμς Μποντ.

T

Ίκερ - Σάρα: Ένας έρωτας που γεννήθηκε στο γήπεδο

Ο έρωτας του κορυφαίου γκολκίπερ και της πανέμορφης αθλητικής ρεπόρτερ είναι βγαλμένος από κινηματογραφική ταινία και γεννήθηκε στο γήπεδο. Εκείνος διεθνής τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας και πολύφερνος εργένης, εκείνη τηλεοπτική ρεπόρτερ που κάλυπτε τα τεκταινόμενα στους «Φούριας Ρόχας». Από τις πρώτες συναντήσεις δεν έκρυψαν την αμοιβαία έλξη τους και μάλιστα πολλοί λένε ότι ο φλογερός δεσμός τους ήταν μόνιμο θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της ομάδας του Κασιγιας. Το «μυστικό» έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη όταν ο Ίκερ έκανε μια συγκινητική δημόσια δήλωση αγάπης, που έμεινε στην ιστορία της... τηλεόρασης!

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2010 από την Ισπανία, στα αποδυτήρια του «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ, η δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου «Telecinco», Σάρα Καρμπονέρο έπαιρνε συνέντευξη από τον αρχηγό των «Φούριας Ρόχας», Κασίγιας. Ο θρυλικός τερματοφύλακας με δάκρυα στα μάτια στην πιο σημαντική αθλητική στιγμή της ζωής του, δεν συγκρατήθηκε. Αφού ευχαρίστησε σε live μετάδοση όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, τους γονείς και τον αδελφό του, έδωσε ένα φιλί και στη Σάρα, αφήνοντας άναυδους οπαδούς, τηλεθεατές, αλλά και την ίδια τη δημοσιογράφο. 

T
T

Ίκερ Κασίγιας: Οι επιτυχίες στο γήπεδο και το ξαφνικό έμφραγμα

Ο Ίκερ Κασίγιας Φερνάντεθ διακρίθηκε στη θέση του τερματοφύλακα. Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, οδήγησε τη νεανική ομάδα της Ισπανίας στη κατάκτηση του πρώτου Πρωταθλήματος Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ. Το 2010, οδήγησε την εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και κέρδισε τη Χρυσή Υδρόγειο ως καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Ο Κασίγιας αναγνωρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους τερματοφυλάκες της Ευρώπης, χάρη στα πολλά βραβεία που έλαβε. Ήταν υποψήφιος δύο φορές για τον τίτλο «Ευρωπαίος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς», ενώ ήρθε 4ος το 2008 και έγινε πάλι ο πρώτος τερματοφύλακας το 2009.

Στα τέλη του 2009 ψηφίστηκε για τον τίτλο «Ομάδα της Χρονιάς της ΟΥΕΦΑ» για τρίτη φορά. Από τον Ιούλιο του 2010, ο Κασίγιας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατέκτησε όλους τους μεγάλους ομαδικούς και εθνικούς τίτλους. Το 2010, τιμήθηκε με το Βραβείο Πρίγκιπας της Αστούριας. Στις 19 Οκτωβρίου 2010, ο Κασίγιας έγινε ο πιο προσαρμοσμένος τερματοφύλακας στην ιστορία του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρείται ως ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Την 1η Μαΐου 2019 κατά την διάρκεια μιας προπόνησης, ο Ίκερ υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου αλλά χάρη στις έγκαιρες ενέργειες του ιατρικού δυναμικού της Πόρτο μεταφέρθηκε αμέσως στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου.

Η φωτογραφία της Σάρα Καρμπονέρο με κοντό μαλλί

Έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας της, η 36χρονη Ισπανίδα αθλητικογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια να απεικονίζεται χωρίς περούκα, με κοντά μαλλιά και φανερά αδυνατισμένη. Στη λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Καλό απόγευμα» προσθέτοντας τα hashtags «Πόρτο», «Ηρεμία», «Ετοιμαστείτε για την εβδομάδα» και «ήρεμη ζωή».

T
Σάρα Καρμπονέροκαρκίνος