Lifestyle|17.12.2018 10:41

Miss Universe 2018: Πιο όμορφη του κόσμου η Μις Φιλιππίνες (pics)

Newsroom

Η Μις Φιλιππίνες Κατριόνα Γκρέι (Catriona Gray) είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Miss Universe 2018, που πραγματοποιήθηκε στη Μπανγκόκ.

Η Μις Νότια Αφρική, Ταμαρίν Γκριν (Tamaryn Green) και η Μις Βενεζουέλα, Στέφανι Γκουτιέρεζ (Sthefany Gutiérrez) είναι οι δύο αναπληρωματικές. 

Ο Στιβ Χάρβεϊ (ο οποίος το 2015 είχε ανακοινώσει λάθος Μις Υφήλιο) και το plus-size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ τα πήγαν περίφημα στην παρουσίαση της βραδιάς. ενώ τη μουσική επένδυση του σόου ομορφιάς ανέλαβε η Ne-Yo

T

Πρόκειται για την τέταρτη καλλονή από τις Φιλιππίνες που κατακτά τον πολυπόθητο τίτλο στην ιστορία του διαγωνισμού. 

T
T
T

Στην τελική 20άδα δεν πέρασε ούτε η transgender Ισπανίδα Άντζελα Πόνσε, αλλά ούτε και η δική μας Ιωάννα Μπέλλα.

Ποια είναι η πολυτάλαντη Κατριόνα Γκρέι

Είναι μισή Σκοτσέζα, μισή Φιλιππινέζα. Ο πατέρας της είναι Σκοτσέζος σύμφωνα με το E!Online και η μητέρα της από τις Φιλιππίνες. Η 24χρονη γεννήθηκε στο Cairns στην Αυστραλία και μετακόμισε στις Φιλιππίνες όταν ήταν 18 ετών. 

Θέλει να αφιερώσει τη ζωή της στην εξάλειψη της εξαθλίωσης στις Φιλιππίνες, και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά.  Η εξωτική Κατριόνα Γκρέι είναι μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και τραγουδίστρια, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε θεατρικές παραστάσεις στη χώρα της.

T

Στις συνεντεύξεις της, στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, είχε κάνει σχόλια υπέρ της αποποινικοποίησης της ιατρικής κάνναβης και του κινήματος MeToo. Είναι ανύπαντρη, ωστόσο τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με το μοντέλο Κλιντ Μποντάντ.

καλλιστείαΜις Υφήλιος