Lifestyle|17.12.2018 09:20

Τα ζώδια της Δευτέρας (17/12)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει προτεραιότητα σε εσένα και µετά στους άλλους φέρνοντας στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως το κλίµα στη δουλειά είναι συγκρουσιακό επειδή θες να υπερισχύσεις. ∆εν γίνεται να επιβάλεις τη γνώµη σου.

Ταύρος

Θέλεις να µείνεις µόνος/η καθώς η Σελήνη στον Κριό δηµιουργεί την τάση να αποµονωθείς! Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει την καχυποψία σου και σε αποµακρύνει ακόµα και από τους αγαπηµένους σου. Να θυµάσαι την ικανότητα της διάκρισης, µην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι!

Δίδυµοι

Η άνεση που επικοινωνείς µε τους φίλους σου συνεχίζεται καθώς η Σελήνη στον Κριό βοηθάει στην ουσιαστική επαφή µε τους γύρω σου. Ταυτόχρονα το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα φανείς απόλυτος/η και η επαφή µε τους άλλους αποκτάει δυσκολία. Μην είσαι απότοµος/η µαζί τους.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Κριό προτρέπει να ασχοληθείς µε την καριέρα σου καθώς έχεις έµπνευση! Ο επαγγελµατικός σου οίστρος δεν αφήνει να ασχοληθείς µε τίποτε άλλο αλλά ίσως δηµιουργήσει εµµονές. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω παρασύρει σε κινήσεις που δεν είναι υπέρ σου. Πρόσεχε στα επαγγελµατικά.

Λέων

Η καλή διάθεση συνεχίζεται καθώς η Σελήνη στον Κριό σε τροφοδοτεί µε ενέργεια! Πιθανόν να κανόνισες συνάντηση ή επίσκεψη σε αγαπηµένους σου που δεν βλέπεις συχνά. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε κάνει αδιάλλακτο/η. Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση.

Παρθένος

Η Σελήνη στον Κριό αναµοχλεύει καταπιεσµένα συναισθήµατα και παρελθοντικά πάθη δηµιουργώντας δυσφορία. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εντείνει τα συναισθήµατα και χρειάζεται προσπάθεια να τα διαχειριστείς. Ενα οικονοµικό ζήτηµα µπορεί να µην εξελιχθεί όπως περίµενες, µην πάρεις κανένα ρίσκο.

Ζυγός

Η µεγαλύτερή σου ανάγκη είναι να έχεις την κατανόηση και την επιβεβαίωση από τους δικούς σου. Η Σελήνη στον Κριό αυξάνει την ενσυναίσθηση, θα καταλάβεις τους άλλους και το ίδιο θέλεις και εσύ από εκείνους. Το τετράγωνο µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό είναι το σηµαντικότερο ζήτηµα για εσένα.

Σκορπιός

Και σήµερα οι δουλειές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Σελήνη στον Κριό υποδηλώνει πως οι αντοχές είναι αυξηµένες και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δηµιουργεί αναστάτωση στο εργασιακό περιβάλλον, εξαιτίας διαφωνιών που θα προκύψουν.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Παρ’ όλα αυτά η ηµέρα έχει έναν βαθµό δυσκολίας καθώς το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω φέρνει στο προσκήνιο ζητήµατα που καίνε. Ισως να θυµηθείς έναν φίλο σου που σε πρόδωσε ή τον/τη σύντροφό σου που δεν στάθηκε δίπλα σου όπως ήθελες.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Κριό στρέφει την προσοχή σε θέµατα σχετικά µε το σπίτι και τους δικούς σου. Ισως προκύψει συζήτηση για εργασία του σπιτιού ή για οικογενειακό τραπέζι κατά τη διάρκεια των εορτών. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα κάνεις τα πάντα για να επιβάλεις τη γνώµη σου! Κράτα τα προσχήµατα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό δεν αφήνει να µείνεις µέσα. Η συναναστροφή µε αγαπηµένους κάνει καλό, γι’ αυτό φρόντισε να ενταχθούν στο ηµερήσιό σου πλάνο. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα θυµηθείς παρελθοντικά γεγονότα που θα σου χαλάσουν τη διάθεση.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Κριό βελτιώνει τα οικονοµικά και µπορείς να ξεκινήσεις αποταµίευση. Το τετράγωνό της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει µια διαφωνία µε φίλο σου που κρίνει τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήµατά σου. Ασχολήσου µε τα δικά σου ζητήµατα και µη δίνεις σηµασία σε υποδείξεις τρίτων.

ωροσκόπιοζώδια