Lifestyle|31.05.2020 15:52

Το Forbes ξεσκέπασε την Κάιλι Τζένερ - Δεν είναι δισεκατομμυριούχος, είπε ψέματα

Newsroom

Με ένα δημοσίευμα σε ειρωνική γλώσσα που σπάνια χρησιμοποιεί, το έγκριτο περιοδικό Forbes αφαίρεσε από την 22χρονη Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) τον τίτλο της «νεότερης αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχου» ξεσκεπάζοντας - όπως χαρακτηριστικά γράφει - τον ιστό από τα ψέματα της διάσημης οικογένειας Καρντάσιαν. Τόνοι μελανιού χύθηκαν εδώ και μήνες για το κατόρθωμα της νεαρής τηλεπερσόνας να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τους νεότερους επιχειρηματίες που έχουν καταφέρει να σπάσουν το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου εσόδων.

Η 22χρονη είχε βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το Forbes και οι Chase Peterson-Withorn και Madeline Berg αποκαλύπτουν τώρα ότι η Κάιλι «φούσκωνε» τα έσοδά της σε συνεργασία με τη μητέρα και μάνατζέρ της, Κρις Τζένερ

«Είναι σαφές ότι το στρατόπεδο της Κάιλι είπε ψέματα», σημειώνει το Forbes και αναφέρει ότι οι Τζένερς παρείχαν στο περιοδικό πλαστές φορολογικές δηλώσεις. Ο πλούτος της είναι πιθανότατα κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη εκτίμηση του Forbes και των λογιστών του.

Η Κάιλι λάνσαρε την πρώτη σειρά καλλυντικών τον Νοέμβριο του 2015. Χάρη στη στρατηγική της στο Instagram, το σετ κραγιόν, αξίας 29 δολ., εξαντλήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό. «Προτού προλάβω να ανανεώσω τη σελίδα, το προϊόν είχε ξεπουλήσει», είχε αναφέρει τότε στο Forbes. Να σημειώσουμε ότι διαφήμιζε το κραγιόν στα δικά της χείλη, τα οποία ορκιζόταν ότι ήταν φυσικά... ενώ ασφαλώς αυτό ήταν άλλο ένα μεγάλο ψέμα.

T

Το Forbes κατακεραυνώνει την οικογένεια Καρντάσιαν που -όπως και ο Ντόναλντ Τραμπ- έχει εμμονή με το να φαίνεται πλούσια, και μάλιστα πιο πλούσια από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Και για αυτό τον λόγο πλαστογράφησε οικονομικά έγγραφα και φορολογικές δηλώσεις, γεγονός όμως που δεν κατάφεραν να κρατήσουν για πολύ καιρό κρυφό.

T

Το Forbes αναφέρει ότι η μητέρα Κρις Τζένερ είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες όλης της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ με ποσοστό 10% επί των κερδών.Υπολογίζεται μάλιστα ότι «εβγαλε» 60 εκατ. δολάρια από τη συμφωνία με την Coty. Η πλευρά της Κάιλι Τζένερ - ενώ όπως σχολιάζει το περιοδικό είναι λαλίστατη σε άλλες περιπτώσεις - τώρα αρνήθηκε να πει έστω και μια φράση στο Forbes. Το περιοδικό αναφέρει ότι η οικογένεια ψεύδεται εδώ και χρόνια.

Δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι μητέρα και κόρη έχουν φρικάρει με την αρνητική δημοσιότητα που έχει δημιουργήσει το Forbes, ενώ σύμφωνα με τη Sun υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και με την αμερικανική κυβέρνηση.

ΚαρντάσιανΚάιλι ΤζένερForbesΛίστα ForbesΚρις Τζένερ