Lifestyle|17.12.2018 11:27

Ιωάννα Μπέλλα: Η πρώτη δήλωση από τα Miss Universe 2018 (vid)

Newsroom

H Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα δεν κατάφερε να μπει στην τελική 20άδα στα φετινά Miss Universe, που έγιναν στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Η Μπέλλα λίγο μετά το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της από τα Miss Universe 2018 έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα social media.

«Μια υπέροχη εμπειρία τελειώνει σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτό τον διαγωνισμό», έγραψε χαρακτηριστικά σε Insta Story της.

Η Μπέλλα στην εκπομπή Happy Day, είπε ότι η... εμπειρία μετράει:

«Νιώθω πολύ όμορφα που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ήταν φέτος από όλες τις χώρες πάρα πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα, δεν πειράζει, νιώθω πολύ όμορφα. Η εμπειρία μετράει, αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν, γενικά, άλλα πράγματα. Πίστευα ότι θα είμαι στην 20αδα, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο γιατί ήταν 94 χώρες. Ήταν κάποιες χώρες που διακρίνονται κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό».

 

Η Μις Φιλιππίνες Κατριόνα Γκρέι (Catriona Gray) είναι η νικήτρια του διαγωνισμού Miss Universe 2018, που πραγματοποιήθηκε στη Μπανγκόκ.

Ιωάννα ΜπέλλαΜις Υφήλιος