Lifestyle|17.12.2018 12:40

ΣΚΑΪ: Ενημέρωση όλη την ημέρα - Αναβάλλεται η ανακοίνωση της μεταγραφής Κανάκη

Αλέξης Μίχας

Ενημερωτικό θα είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας όπως αποφασίστηκε πριν από λίγο σε σύσκεψη των στελεχών του σταθμού στον απόηχο της ισχυρής βομβιστικής επίθεσης που έγινε τα ξημερώματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ομίλου ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο όπου στεγάζεται και η εφημερίδα «Καθημερινή».

Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου θα προβληθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων το οποίο θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από την συνηθισμένη και εν συνεχεία θα ακολουθήσει έκτακτη ενημερωτική εκπομπή η οποία και θα διαρκέσει μέχρι και την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 19.45. Όπως εξηγούσε πριν λίγη ώρα στο ethnos.gr στέλεχος του ΣΚΑΪ παρά τις τεράστιες υλικές καταστροφές δεν υπάρχει πρόβλημα στην μετάδοση των δελτίων ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών.

Προς το παρόν αποφασίστηκε να βγουν κανονικά στον «αέρα» οι προγραμματισμένες γι’ απόψε ταινίες στην prime time (ζώνη υψηλής τηλεθέασης), ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις εντός της ημέρας. Πάντως σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες το πρόγραμμα μετά τις 21.00 θα διακόπτεται για την μετάδοση έκτακτων δελτίων ειδήσεων.

Επίσης, αναβάλλεται και η ανακοίνωση της ένταξης του Αντώνη Κανάκη στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Ήταν προγραμματισμένη για σήμερα με την έκδοση του σχετικού δελτίου τύπου από το γραφείο τύπου του καναλιού. Η μεταγραφή του παρουσιαστή προαναγγέλθηκε με ένα teaser λίγων δευτερολέπτων που προβλήθηκε χθες σε διαφημιστικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια προβολής του τελικού του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

βόμβα ΣΚΑΪΣΚΑΪ