Lifestyle|26.10.2018 14:37

Η Έλλη Στάη στο κεντρικό δελτίο του Open

Newsroom

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην παρουσίαση κεντρικού δελτίου ειδήσεων από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και τη συχνότητα του καναλιού Open έπειτα από πεντέμισι χρόνια τηλεοπτικής αποχής. «Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και, φυσικά, με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Η Έλλη Στάη δεν χρειάζεται συστάσεις.

«Στη νέα εποχή του Open η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση» τονίζεται από το κανάλι. Η Στάη ήταν η τελευταία δημοσιογράφος παρουσιάστρια που εκφώνησε το δελτίο ειδήσεων στις 11 Ιουνίου 2013, λίγο πριν πέσει το μαύρο στην ΕΡΤ, και περίπου δύο χρόνια αργότερα, όταν η κρατική ραδιοτηλεόραση επαναλειτούργησε, έκανε το πρώτο «On» δελτίου, με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση του οπτικοακουστικού φορέα.

Open Tv - Ο νέος παίκτης στο τηλεοπτικό τοπίο

Το Open TV αποτελεί τον καινούργιο πλέον παίκτη που επιδιώκει να ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό πεδίο, σε μια περίοδο που αυτό βρίσκεται σε μια κομβική φάση αναδιαμόρφωσης. Στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, φιλοδοξώντας να γράψει τη δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα. 

Έλλη ΣτάηΤΗΛΕΟΡΑΣΗOpen TVδελτίο ειδήσεων