Lifestyle|09.06.2020 11:39

Παύλος Χαϊκάλης: Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση του Πέτρου Φιλιππίδη

Newsroom

Το δίδυμο Φιλιππίδης - Χαϊκάλης έχει προσφέρει άπλετο γέλιο στο κοινό, όχι μόνο πάνω στο θεατρικό σανίδι, αλλά κυρίως μέσα από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη στην επιτυχημένη σειρά «Πενήντα-Πενήντα». Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν προγραμματισμένο να ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες», αλλά την τελευταία στιγμή μια ξαφνική αποχώρηση ανέτρεψε τα δεδομένα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, υπήρξε κάποια διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης να αποχωρήσει του θεατρικού σχήματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν στο ίδιο έργο το 2015, αλλά πάλι είχε φύγει ο ηθοποιός. Ο Παύλος Χαϊκάλης αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Πρωινό σχολίασε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Παύλου Χαϊκάλη από την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Δάφνες και Πικροδάφνες» και αποκάλυψε ότι ο Θανάσης Πατριαρχέας θα είναι ο αντικαταστάτης του.

«Στην φωλιά των Κούκου» αναφέρθηκε ότι οι συντελεστές της παράστασης, που έχουν ξεκινήσει πρόβες εδώ και μέρες, την Παρασκευή συμμετείχαν στο τρέιλερ ενώ έγινε και το σποτ για τη διαφημιστική προώθηση της παράστασης, καθώς και η φωτογράφιση. Η είδηση της αποχώρησης κυκλοφόρησε το Σάββατο και η ενημέρωση από το θέατρο είναι ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. 

Λιγο πριν την ξαφνική αποχώρηση οι συντελεστές είχαν ποζάρει για μια selfie, την οποία δημοσιοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης. Η παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες» διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής περιόδου, όπου τέσσερις άντρες που έχουν άμεση εμπλοκή με συγκεκριμένους υποψηφίους της ίδιας κομματικής παράταξης, συζητάνε για τις επερχόμενες εκλογές. Η κουβέντα παρεκτρέπεται όταν τα προσωπικά συμφέροντά τους διασταυρώνονται και ο καθένας προσπαθεί με ένοχα μυστικά του παρελθόντος να «βγάλει από τη μέση» τον άλλον υποψήφιο του ίδιου συνδυασμού.

     

Πέτρος Φιλιππίδηςθεατρική παράστασηΠαύλος Χαϊκάλης