Lifestyle|26.10.2018 18:10

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μην με ξανακουμπήσεις ποτέ» [vid]

Newsroom

Δεν είναι η πιο γυμνασμένη, είναι όμως η πιο αυθόρμητη και αθυρόστομη παίκτρια του Nomads! Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το 3ο αγώνισμα Επικράτειας ανάμεσα στις 2 ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης ποιος είδε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και δεν τη φοβήθηκε. Δήμητρα εναντίον Δημήτρη. Αλεξανδράκη και Κουκουρίκης είχαν έναν καβγά άνευ προηγουμένου.

Ενώ αγωνιζόταν ο Μάριος Ακριβόπουλος, ο Δημήτρης ήθελε να επιβληθεί στην ομάδα και να είναι ο μόνος που θα δίνει εντολές. Κατανοητό αφού είναι ο αρχηγός αυτής  της εβδομάδας. Ωστόσο, η Δήμητρα επιχείρησε να τον βοηθήσει με το γνωστό της έντονο στιλ . Ο Δημήτρης τη χτύπησε/ακούμπησε στην πλάτη και εμφανώς εκνευρισμένος φώναξε: «Μην ξαναμιλήσει κανένας». Η Δήμητρα σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει: «Μη με ξανακουμπήσεις, τα νταηλίκια σου αλλού… Κάνε δουλειά σου αγόρι μου. Έλα, πέρα. Μη μου μιλάς… Εκεί που σε παίρνει, όχι σ’ εμένα…» και πολλά άλλα! Δίπλα της καθόταν ο Άλεξ Καββαδίας που είχε μείνει άφωνος!

T

 

Η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία, που έχει φύγει από το παιχνίδι, έδωσε μια άλλη διάσταση για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά: «Η Δήμητρα ξέρει από ριάλιτι, ενώ εμείς δεν ξέρουμε από ριάλιτι. Κάθετί που κάνει ξέρει γιατί το κάνει». Αξέχαστη πάντως έχει μείνει η δήλωση της Δήμητρας πριν φύγει για Μαδαγασκάρη: «Είναι μια λυπηρή ιστορία αυτή με τα νύχια μου. Με έβαλαν να τα βγάλω, τα κόψαμε σύριζα και αφαιρέσαμε το gel»(!). 

Nomads