Lifestyle|18.12.2018 12:04

Γιάννης Πάριος: Ανακοίνωσε στη μητέρα του ότι θα παντρευτεί - «Θα πέσω από το μπαλκόνι»

Newsroom

Ο αισθαντικός Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Πάριος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17/12 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» και εκτός από το ότι λυπάται που δεν ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα του, διηγήθηκε μια αστεία ιστορία για τη μητέρα του.

Όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν είναι σωστό να επεμβαίνουν οι γονείς στους έρωτες των παιδιών τους, ο Πάριος απάντησε ότι ο ίδιος δεν έχει κάνει επεμβάσεις ποτέ στην προσωπική ζωή των παιδιών του, αλλά παραδέχτηκε ότι η μητέρα - όπως όλες η μανάδες - ήταν παρεμβατική:

«Μη νομίζεις ότι οι μανάδες μας εγκρίνανε τις γυναίκες που πήραμε - έκαναν το κορόιδο», είπε ο τραγουδιστής, υπονοώντας σαφώς ότι και ο Αρναούτογλου αντιμετώπισε αντιδράσεις από την οικογένεια για κάποιες σχέσεις του.

Μάλιστα, ο Πάριος μοιράστηκε την προσωπική του ιστορία με τη μητέρα του που είχε απειλήσει ότι θα πέσει από το μπαλκόνι.

«Όταν ήταν έγκυος η πρώτη μου γυναίκα στον Χάρη, είχε φύγει ο πατέρας μου, ήμουν μικρός 24-25, και έμενα με τη μητέρα μου, της είπα "Μάνα θα παντρευτώ" και μου λέει "Θα πέσω από το μπαλκόνι". "Τι να σου πω ρε μάνα, πέσε"... μέναμε στο ισόγειο, ο δρόμος ήταν απέξω, που θα πέσεις; Της λέω "θέλεις να γεννηθεί το εγγόνι σου χωρίς πατέρα;" και εκεί το γύρισε,  "Αλήτη που θα αφήσεις το εγγόνι μου χωρίς πατέρα"».

Ο Γιάννης Πάριος έχει παντρευτεί δύο φορές. Με την πρώτη του σύζυγο Ντίνα Μαρκοπούλου απέκτησε δύο παιδιά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Με τη δεύτερη σύζυγό του, την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη έχει δύο γιους, τον Μιχαήλ-Αγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη.

The 2night showΓιάννης Πάριος