Η Συνατσάκη με τη δίδυμη αδερφή της: Από μικρές θέλαμε να διαφέρουμε (vid)
NewsroomΟι δίδυμες αδερφές Συνατσάκη φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου» και αποκάλυψαν ότι έκαναν επί χρόνια ψυχοθεραπεία και ψυχανάλυση επειδή ήθελαν να διαφέρουν. Οι δύο αδερφές συνεργάζονται και επαγγελματικά και μοιράστηκαν στην κάμερα τις συμφωνίες και τις διαφωνίες τους.
«Όσο ήμασταν πιο μικρές είχαμε πολύ μεγαλύτερη αγωνία να διαφέρουμε. Μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας και ψυχανάλυσης καταλάβαμε ότι μοιάζουμε πολύ περισσότερο από αυτό που νομίζουμε», λέει η Μαίρη Συνατσάκη στην Δήμητρα Καλφούντζου.
«Διαφωνώ συχνά, όχι πάντα, με τις επιλογές της στα αγόρια», δήλωσε on camera η Μαίρη Συνατσάκη για την αδελφή της.
«Όταν δω την Αλίκη να κλαίει, κλαίω κι εγώ, ακόμη κι αν δεν ξέρω τι της συμβαίνει. Μέχρι και στο τηλέφωνο, στο πρώτο κόμπιασμα που θα ακούσω από εκείνη, θα με πιάσουν τα κλάματα», αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ η Αλίκη αποκαλύπτει πως και οι δύο έκλαψαν με μαύρο δάκρυ όταν πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα!
Τα κορίτσια έχουν δώσει συνέντευξη και έχουν κάνει κοινή φωτογράφηση στο περιοδικό Hello το 2012.
- Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση
- Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»
- Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου
- Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός