Lifestyle|16.06.2020 13:09

Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας 14-20 Ιουνίου: Ο Ερµής παίζει τώρα άσχηµο παιχνίδι

Βίκη Παγιατάκη

Την Πέμπτη στις 18 Ιουνίου ο Ερμής -επικοινωνία αλλά και τα διάφορα μέσα της, συμφωνίες, συμβόλαια, γραπτά γενικώς, σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, μεταφορικά μέσα, παιδιά, κοινό και πελατεία- θα φαίνεται ανάδρομος και αυτήν τη φαινομενική ανάδρομη τροχιά του θα βλέπουμε έως τις 11 Ιουλίου. Λέω φαινομενική γιατί αν αλήθεια γύριζε προς τα πίσω, πραγματικά θα είχαμε γίνει όλοι «στάχτη και μπούρμπερη». Μια ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα θέματά του από  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της Βίκης Παγιατάκη για όλα τα ζώδια την εβδομάδα 14 - 20 Ιουνίου.

ΚΡΙΟΣ

Είναι κάπως περίεργη αυτή η εβδομάδα για εσάς, ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της, καθώς χρωματίζεται από την ηλιακή έκλειψη και τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιούνται στον Καρκίνο στις 21. Το σπίτι ως χώρος -ή κάποιος άλλος χώρος- ακίνητα, περιουσιακά και συγγενικά πρόσωπα με τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις τους έρχονται σε πρώτο πλάνο. Σημαντικές αποφάσεις και ενέργειες καλύτερα να γίνουν από την Τετάρτη και μετά που το τοπίο είναι πιο καθαρό. Δεδομένου ότι και ο Ερμής είναι κόντρα και ανάδρομος, οφείλετε επίσης να προσέχετε τα λόγια σας αλλά και συμφωνίες, συμβόλαια, ημερομηνίες, λογαριασμούς και γραπτά γενικώς, μεταφορικό μέσο και μετακινήσεις και ό,τι αφορά τα παιδιά. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν μέλλον μπορεί τώρα να κλείσουν τον κύκλο τους.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ιδιαίτερα φορτισμένη εβδομάδα αυτή για τον περισσότερο κόσμο, καθώς στις 21 έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ηλιακή έκλειψη και μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιούνται στον Καρκίνο. Είναι σαφές ότι σας επηρεάζει λιγότερο από τους υπολοίπους και περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, μια και ο Δίας -έστω και στο… παρά πέντε- για αρκετό καιρό ακόμα θα σας προσφέρει την εύνοιά του. Πάντως οφείλετε να είστε περισσότερο προσεκτικοί και υπομονετικοί με αδέλφια, ξαδέλφια, θείες, θείους, δασκάλους και γείτονες. Για περισσότερη σιγουριά μπορείτε να ενεργήσετε παντού από την Πέμπτη το βραδάκι και μετά έως και το Σάββατο. Υπομονετικοί και ανεκτικοί -αν το αξίζουν και αν τους αγαπάτε- με Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανήσυχοι και κουρασμένοι -με το δίκιο σας, φυσικά, αφού από τις 13 Μαΐου και μετά ζείτε σε αβέβαιες συνθήκες- συνεχίζετε την προσπάθεια και αυτή την εβδομάδα, που είναι λίγο πιο εύκολη και πιο παραγωγική συγκριτικά με την προηγούμενη. Μάλιστα αυτό θα συμβαίνει σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό όσο ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του. Το συμπέρασμα που μάλλον ήδη έχετε βγάλει από αυτό είναι ότι ο Ιούλιος θα είναι καλύτερος. Εως και την Τετάρτη που ο Ερμής θα είναι σε ευθεία τροχιά -διότι από την Πέμπτη γυρίζει ανάδρομος- θα σας είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με τους άλλους γύρω σας αλλά και με τον άνθρωπό σας – αν και αυτό θα γίνει καλύτερα από τις 28 και μετά. Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα πληγεί περισσότερο από την ηλιακή έκλειψη στις 21 στον Καρκίνο.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: –

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας σε σχέση με τα ουράνια φαινόμενα, καθώς τόσο η ηλιακή έκλειψη όσο και η Νέα Σελήνη στις 21 πραγματοποιούνται στο δικό σας ζώδιο. Επηρεάζουν μάλιστα περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Οπως φαίνεται, είτε από δική σας απόφαση είτε από απόφαση άλλων, νόμων κανονισμών ή συγκυριών εδώ ολοκληρώνεται ένας κύκλος μιας συνεργασίας, μιας σχέσης, ενός τρόπου ζωής; Από την Τρίτη το απόγευμα λοιπόν και μετά και έως και το Σάββατο που υπάρχει ένα πιο πρόσφορο πεδίο για εσάς προσπαθήστε να βελτιώσετε σχέσεις ή να εξισορροπήσετε διαφορές όπου υπάρχουν και βέβαια να αποτρέψετε εξελίξεις που δεν σας εξυπηρετούν.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Από την Τρίτη το απόγευμα έως και την Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή και Δευτέρα.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος προχωράει προς το τέλος του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για εσάς, καθώς είναι ο Ιούλιος αυτός που θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες πιο ουσιαστικές ανάσες. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας είναι η ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιούνται στις 21 στο ζώδιο του Καρκίνου. Η αίσθηση ότι σχίζεται ένα πέπλο και μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις -συνεταιρισμούς, συνεργασίες, σχέσεις, φόβους, ανταγωνιστές και ανασφάλειες- θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα για αρκετούς από εσάς. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας -ψυχική και σωματική-, εν αναμονή της ερχόμενης εβδομάδας που θα είναι και πιο βοηθητική.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από την Τρίτη το μεσημέρι έως και την Πέμπτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος βρίσκεται στην προτελευταία εβδομάδα του και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για εσάς, αφού δεν είναι δα και από τους ευκολότερους μήνες αυτού του χρόνου. Είναι σημαντικό τώρα να μη χάνετε εύκολα τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία σας, για να αποφύγετε λάθη και μπερδέματα που μπορεί να σας κοστίσουν ψυχικά, υλικά και συναισθηματικά. Οι συνθήκες σαφώς και δεν είναι εύκολες και όπως αντιλαμβάνεστε θα απαιτηθεί υπερπροσπάθεια για να συντηρήσετε τα κεκτημένα σας αλλά και να αντέξετε στην πίεση και στον ανταγωνισμό. Τώρα βέβαια κρίνονται σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό και είναι ανάγκη να υπερασπιστείτε αυτές που θέλετε και αυτές που αξίζει τον κόπο να συντηρηθούν και να συνεχιστούν.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της εβδομάδας να σας προβληματίσει λίγο, καθώς μπορεί η πίεση να είναι μεγαλύτερη, αλλά η συνέχεια θα είναι σίγουρα πιο βατή. Υπάρχει βέβαια η... κόντρα θέση του Δία με το ζώδιό σας -και δυστυχώς θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα- που ανά πάσα στιγμή μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, μπερδέματα και περιπλοκές σε μια σειρά τομέων και θεμάτων που σχετίζονται με συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως και ακόμα ταξίδια, μετακινήσεις και ό,τι σχετίζεται με το παιδί. Κινηθείτε περισσότερο σχετικά με αυτά έως και την Τετάρτη και έχετε πιο πολύ τον νου σας μετά. Ο αρμόδιος Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 11 Ιουλίου. Σαφώς πρέπει να προσέχετε τι λέτε και σε ποιον και δεν εξαιρείται το... έτερον ήμισυ από αυτό.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή και Δευτέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι φυσικό και αναμενόμενο αν είστε γεννημένοι μέσα στον Οκτώβριο και αυτή την εβδομάδα να αισθάνεστε περισσότερη πίεση και βάρος για διαφορετικούς λόγους φυσικά ο καθένας από εσάς, αλλά ο Ιούνιος βαίνει προς το τέλος του και ο Ιούλιος θα δώσει άλλες δυνατότητες σε όλους σας. Η εβδομάδα αυτή είναι πιο βατή και πιο πρόσφορη για πολλά. Συμφωνίες, συμβόλαια, αγοραπωλησίες, ταξίδια, μετακομίσεις, σπουδές αλλά και διάλογος που θα μπορέσει να διευθετήσει διαφορές και να διευκολύνει την προσέγγιση με τους άλλους συνεργάτες, συγγενείς αλλά και το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μάλιστα έως και την Τετάρτη που ο Ερμής θα είναι σε κανονική τροχιά -γιατί από την Πέμπτη και μετά γυρίζει ανάδρομος- θα μπορέσετε να έχετε πιο καθαρή εικόνα για το καθετί.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: –
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Από την Τρίτη έως και την Πέμπτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με οδηγό την προτροπή που λέει ότι «το γοργόν και χάριν έχει» θα πρέπει να κινηθείτε αυτή την εβδομάδα, για να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Ιδιαίτερα από το ξεκίνημα έως και το μέσον της. Βεβαίως με την απαραίτητη προσοχή, μια και ο Ιούνιος έως τις 28 θα είναι απρόοπτος, ρευστός και όχι τόσο γενναιόδωρος. Θα πρέπει, λοιπόν, να δουλέψετε δυνατά έως και την τελευταία ημέρα του τόσο για να αποφύγετε τυχόν... χασούρες όσο και για να κερδίσετε κάτι από αυτά που επιδιώκετε. Στην εργασία, στα οικονομικά, στον έρωτα αλλά και στην προστασία της υγείας σας. Προσπαθήστε να μη χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας και στα πολύ σοβαρά που μπορούν να περιμένουν αναμείνατε τον Ιούλιο. Σίγουρα από εκεί και μετά θα είναι αλλιώς.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Από την Κυριακή έως και την Τρίτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάπως παράξενη φαντάζει η προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και όπως φαίνεται κάτι περίεργο αρχίζει να πλανάται στον αέρα. Να είναι άραγε η επικείμενη ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί απέναντί σας στις 21 του μήνα και ό,τι προοιωνίζεται; Διόλου απίθανο, αλλά είναι και αυτός ο... τζαναμπέτης ο Ερμής που είναι κόντρα σας και την Πέμπτη γυρίζει και ανάδρομος. Καταστρώστε πρόγραμμα λοιπόν και μην αφήσετε τίποτε και κανέναν τομέα χωρίς να ψάξετε τόσο τις δυνατότητες όσο και τις αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και εκεί που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλατε, μπορείτε να βρείτε μια εναλλακτική, παρά να φτάσετε στο τέλος του μήνα με ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες, είτε πρόκειται για τη δουλειά, είτε και τα οικονομικά ή τις σημαντικές σας σχέσεις.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Κυριακή, Δευτέρα και Κυριακή 21.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος οδεύει προς το τέλος του και αυτό μόνο καλό είναι για εσάς, αφού ο Ιούλιος θα έλθει σίγουρα με καλύτερες προδιαγραφές. Είναι κάπως περίεργη για όλους μας αυτή η εβδομάδα, καθώς στο τέλος της θα φέρει μια ηλιακή έκλειψη και μια Νέα Σελήνη, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται μόνο το μέσον της μπορεί να σας προβληματίσει κάπως. Περισσότερο αυτό συνδέεται με εσάς του πρώτου δεκαημέρου και λιγότερο με τους υπολοίπους του ζωδίου σας. Από την άλλη, διανύουμε ακόμα το διάστημα του ζωδίου των Διδύμων -έως τις 20 φυσικά- και αυτό σας δίνει μια μικρή εύνοια ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Στη δημιουργικότητα, στα οικονομικά αλλά και στις σχέσεις σας. Βελτιώσεις με αργό βηματισμό λοιπόν!
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Κυριακή, Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι κυρίως ο Αρης που από τις 14 Μαρτίου περίπου που έχει περάσει στο ζώδιό σας δεν σας έχει επιτρέψει στιγμή να ησυχάσετε. Οι εναλλαγές από το... ζεστό στο κρύο είναι πολλές, ενώ εσείς για πολλούς και διάφορους λόγους είστε αναγκασμένοι να κινείστε σε ρυθμούς γκάζι-φρένου. Ευτυχώς ο Ιούνιος τείνει να ολοκληρώσει τον κύκλο του και έτσι θα μπορέσετε και εσείς να βρείτε τους ρυθμούς και να μειώσετε την κούραση, τα νεύρα και τις ανασφάλειές σας. Η εβδομάδα αυτή είναι κάπως πιο βατή στο ξεκίνημα και το μέσον της, γι’ αυτό προτιμήστε τα δύσκολα και τις διάφορες εκκρεμότητες -όπου αυτές υπάρχουν- να μην τις αφήσετε προς το τέλος της. Ο Ιούνιος δοκιμάζει αντοχές, σχέσεις και συνεργασίες, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι.
ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Παρασκευή και Σάββατο.

ζώδια Ιουνίουζώδιααστρολογικές προβλέψειςΒίκη Παγιατάκη