Lifestyle|17.06.2020 13:51

Μόνικα Μπελούτσι - Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Σπάνια φωτογραφία τους πριν από 25 χρόνια

Newsroom

Δυο από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της διεθνούς showbiz σε μια απρόσμενη συνάντηση. Η Ιταλίδα καλλονή Μόνικα Μπελούτσι και ο Αμερικανός megastar Λεονάρντο Ντικάπριο πιθανώς δεν έχουν ξαναφωτογραφηθεί μαζί, παρά μόνο εκείνη τη βραδιά στο 1995 στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Οι δυο τους παραβρέθηκαν στο δείπνο που είχε παραθέσει ο Ιταλός σχεδιαστής Gianni Versace.

Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους ήταν και η Ιταλίδα εκρηκτική ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, που τότε ήταν στα 30 της, και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε ηλικία 21 ετών. Το 1994 η Μόνικα ήταν έτοιμη να πάρει διαζύγιο από τον τότε σύζυγό της, φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso. Δύο χρόνια αργότερα θα γνώριζε τον πατέρα των δύο παιδιών της Βενσάν Κασέλ, τον οποίο και παντρεύτηκε το 1996. Ο Ντικάπριο πιθανότατα γύριζε εκείνο το διάστημα την ταινία «The Basketball Diaries», αλλά ακόμα η καριέρα του βρισκόταν στα σπάργανα.

Διαβάστε ακόμα: Μόνικα Μπελούτσι: Παίζει τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας σε παράσταση στην Αθήνα

Πρόκειται για ένα σπανιότατο φωτογραφικό ενσταντανέ, καθώς οι δύο σταρ δεν έχουν συνεργαστεί και δεν έχουν κάνει ποτέ κοινή φωτογράφιση. Ο 21χρονος τότε Λεονάρντο Ντικάπριο, κρατάει ένα τσιγάρο και κοιτάει χαμογελαστός την κατά 10 χρόνια μεγαλύτερή του - Μόνικα Μπελούτσι, η οποία κάνει θραύση με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ της

T

Μόνικα ΜπελούτσιΛεονάρντο ΝτιΚάπριοΛεονάρντο Ντι Κάπριο