Lifestyle|17.06.2020 15:32

Γκουίνεθ Πάλτροου: Νέο κερί με... ακατάλληλη μυρωδιά λανσάρει η γνωστή ηθοποιός

Newsroom

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκούινεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των προϊόντων ευεξίας μέσω του ιστότοπου Goop (με μότο «A modern lifestyle brand), προωθώντας ένα lifestyle βασισμένο στη σωστή διατροφή, την άσκηση και την ευζωία. Πρόσφατα μεγάλος ντόρος έγινε με ένα από τα προϊόντα του online καταστήματός της, που κατάφερε να γίνει sold-out. Ο λόγος για ένα αρωματικό κερί αξίας 75 δολαρίων, το οποίο η Γκουίνεθ είχε την ιδέα να ονομάσει «Τhis smells like my vagina».

Το κερί με άρωμα «αιδοίου» - που σύμφωνα με την περιγραφή του έχει μυρωδιά από γεράνια, περγαμόντο, κέδρο και τριαντάφυλλο Δαμασκού - ξεπούλησε από την πρώτη μέρα που έγινε διαθέσιμο στο eshop της Goop. Η Γκούινεθ Πάλτροου θεώρησε αυτό το προϊόν μια νότα... φεμινισμού και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο κερί το οποίο θα βγει στην αγορά το επόμενο διάστημα. Θα ονομάζεται «This Smells Like My Orgasm» (Αυτό μυρίζει σαν τον οργασμό μου) και σύμφωνα με τον Independent θα έχει άρωμα γκρέιπφρουτ, έλαιο νερόλι από άνθη νερατζιάς, ώριμα μούρα αναμεμειγμένα με τσάι και τούρκικο τριαντάφυλλο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε και στον Τζίμι Κίμελ για την κυκλοφορία του νέου κεριού της, μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της.  

T

Γκουίνεθ Πάλτροου